| cutzu35 a întrebat:

Buna TPU.ro!
Am neaparata nevoie de ajutorul vostru! cum il pot convinge pe tatal meu sa imi cumpere un bichon maltez?
va spun ca este cam greu de convins, si se supara cam repede deci am nevoie de o solutie foarte buna.
Momentan este plecat in Maroc si se intoarce in Aprilie dar o sa ii spun la telefon de caine si...nu prea stiu cum s-o fac deci cine imi da cel mai bun sfat potrivit pentru tatal meu primeste funditsaaaaa :X

Răspuns Câştigător
| kleorys a răspuns:

Eu iti sfatuiesc sa fii energica. Incerca sa i ceri de ziua ta cadou daca nici asa nu merge fa i o surpriza. Precis ca te iubeste atat de mult incat sa respecte alegerea ta. Stii cum zice proverbul: cine iubeste animalele nu poate fi om rau! Succes!

2 răspunsuri:
| alliwtsa a răspuns:

Bun...parintilor le pasa de note, deci ai putea sa inveti foarte bine o perioada sa o ajuti pe mama ta in casa si cehstii din astea astfel incat tatal tau sa vada ca esti destul de responsabila pentru a avea grija de un catelhappysuccestonguefundita?:X

| ShotYouDown a răspuns:

Aratai ca esti responsabila...si spune-i ca asta iti doresti cel mai mult,dar ai grija un caine este greu de ingrijit,trebuie vaccinat la timp si trebuie multa dragoste si intelegere pentru a il creste, trebuie sa ai si anumite conditii, trebuie scos la plimbare...