Orice ar fi trebuie sa il duci la veterinar. am mai vazut si eu catei cazuti de la inaltime, nu e frumos. daca zici ca avea sange la masele inseamna ca si-a lovit maxilarul cand a cazut, ar trebui tratat ca sa nu faca vreo infectie, sa nu aiba vreun os rupt pentru ca totusi pentru un biet catelus 2 metri e foarte mult. ar putea sa aiba ceva si la coloana si intestinele lui pacolo. duceti-l la veterinar, e cam tarziu pe la 17 cand vine tata acasa, gandeste-te ca pe el acum il doare saracul sufera. de asta nu se joaca, nu da din coada si nu mai misca.Doamne ajuta!
Trebuie sa il duci la veterinar, apoi sa stai cu el, sa te joci cu el, sa il mangai, sa- i dai de mancare cand vrea... ai grija de el: cainele este cel mai bun prieten al omului.
Du-l la veterinar catelul este mic eu tot am un catelus si dupa ce din greseala a cazut jos tot nu se prea juca dar acum e tot normal vezi daca i-ai dat drumul sa nu mancat ceva si sa aiba iritatie
Cind e mic mai bine sal tii prin gradina sau cind ii dai drumul sal supraveghezi
Sper ca te-am ajutat
Obsedat ca tine nu am mai vazut n-am chef sa ma cert dar... imi pare rau de catelul tau...
Ma du catelu la un medic veterinar
nu este asa grav. cred ca a facut incurcatura de mate si trebuie OPERAT
Nu trebuie operat ca nu e inimic grav si nu o speria degeaba