Esti sigura ca nu a facut pe undeva si tu nu sti? Ori cum o poti duce la un veterinar sa stii ca nu costa mult, iar daca veterinaru e de treba poate nu te va taxa pentru ca in mod normal ei primesc tot felul de gratuitati.
Eu cred ca poate ii este dor de mama ei daca nu zimbeste si nu toarce cred ca nu trebuie sa va faceti griji pur si simplu aveti va rog grija de ea!
Trebuie sa stai langa ea mult, si laptele.nu il da in fiecare zi o sa faca diaree dar poti sa ii iei bobite pentru pisici junior a mea le mananca imediaat seara daca poti sa o pui sa doarma cu tine sau macar sa te simta ar fi perfect, crede-ma pisica mea este la fel Funda? :*
Hei. Pai in primul rand nu'i mai da atat lapte, nu ii face bine, mai bine ii dai ceva cu care sa se poata satura bine...nu neaparat mancare de la magazin pisica mea iubeste cartofii de orice fel
Ms mult pentru raspunsuri :*:* (cele serioase...) dar nu ati inteles ceva...e foarte mica, are doar 4 saptamani si nu stie sa manance nimic in afara de lapte pe care si asa i-l dam cu biberonul pentru ca mama ei nu a apucat sa o intarce.
Intrebarea mea a fost daca are vreo problema vazand ca nu a facut lipsa mare de cand am adus-o. Habar nu am daca pisicile micute, atunci cand sug lapte de la mama lor, fac lipsa mare des sau nu, de asta va intrebam...
Deniissel întreabă: