Buna. Da-mi perivat mai multe detalii (unde locuiesti, numar de telfon etc.). Daca este aproape de mine, o sa vin eu sa o i-au, daca nu, o sa vorbesc cu cineva care sta prin apropiere (iubitori de animale).
Felicitari pentru gestul tau si eu cate animale am gasit cu ranite ...
Inainte de a o da, i-ai face un mare bine sa o duci la un veterinar. Cred ca sunt ceva programe pentru cainii de pe strada si poate nu platesti. Pe urma poti sa ii gasesti stapan.
Du-o intai la veterinar si dupa vorbeste cu prietenii tai daca vor sa o primeasca.
Buna! Te cred ca vrei sa o ajuti totusi, mai bine o vei da cand se face bine. Duo la veterinar si da-I lapte cu bucati de paine in el. Daca nu mananca, da-I cu seringa. Chiar as vrea sa o iau dar nu pot. Oricum bafta! Foarte, foarte, foarte frumos gestul tau!
Multumesc foarte muult, pentru raspunsurile acordate, si vreau sa vorbesc cat de urgent se poate cu RoxanaDeny. Doamne ajuta, poate ii salveaza sufletelul catelusei!
Multumesc foarte muult pentru raspunsurile date si aa vrea sa vorbesc urgent cu RoxanaDeny, Doamne ajuta, poate ii salveaza sufletelul bietei cateluse. PSeny, accepta-mi prietenia sa iti dau numaruk meu de telefo: sa iti dau toate detaliile, ar fi bine sa imi dai tu prima mesaj. Multumesc!