Un papagal ar fi mai bine in primul rand e mai usor de ingrijit dar trebuie si o pereche pentru el/ea!
Parerea mea este ca ar fi mai bine un caine, cu un papagal nu poti iesi afara, cainele cel mai bun prieten al omului.
Eu as alege cainele. Te poti atasa mai repede de el si poti gasi in el un prieten.
Cainele. Papagalul face galagie mereu, face mizerie si nu il poti atinge ca se sperie ca de bombe. Cainele e cuminte, dragut si pufos:X. Poti sa ii pui scutec daca nu ai timp sa il scoti afara.
Eu as zice sa-ti iei un caine, e mult mai jucaus, intelegator. Poti sa-ti iei si un papagal, daca e singur va veni la tine, poate chiar va vorbi. E alegerea ta!
Alege cainele..iti spune o persoana care are 2 perusi in apartament si e inebunita de ciripitul lor.
Daca ai timp de plimbari zilnice ia un caine de preferat care naparleste foarte putin sau deloc ( bichon maltez, Schnautzer pitic, Bichon bolognez, Bichon frise, Cairn terrier, caniche, etc) si de talie mica sau medie. Daca nu prea ai timp de iesiri zilnice eu iti recomand o pisica cu par scurt.Papagalii nu iti transmit aceeasi stare pe care doar un animal o poate face.
razvanrazor întreabă:
anonim_4396 întreabă:
simplaexistenta întreabă: