| StayChill a întrebat:

Stie cineva un loc de unde pot ADOPTA un caine de rasa in Braila? De preferat pui.
Funda!

6 răspunsuri:
| Brâncuşi a răspuns:

Eu sunt din Brăila şi nu am auzit de aşa ceva...

| SkyIsMyLimit a răspuns:

Mergi la pet-shopuri si s-ar putea sa gasesti anunturi..si eu caut mult..si ini doresc un puisor de rasa. Poti comanda...e mai convenabil din alte tari, dar scump.Totusi..cand comanzi esti sigur ca nu e corcitura.Cred ca vei gasi pe net cateva site-uri de comandat caini! Incearca si la targul de animale din Piata Mare in fiecare duminica! Si eu vresu sa merg acolo sa vad.dar nu cred ca voi gasi caini de rasa..cal putin nu cred ca voi gasi un husky de rasa pe acolo!

| StayChill explică (pentru SkyIsMyLimit):

Crezi ca macar sunt chow chow sau akita inu, ceva caini de talie mare?

| SkyIsMyLimit a răspuns (pentru StayChill):

Stii ca sunt doua Billa in Braila. Unul pe soseaua Buzaului si altul pe langa piata mare, langa Metro.Cum iesi pe iesirea principala de la Metro mergi la stanga, pe cealalta parte a strazii, mergi, mergi ceva timp si o sa dai de mai multe pet-shopuri.Intreaba la fiecare daca ai timp si e unul care face comenzi din Germania de orice caine vrei..am mers acum mult timp si de aceea nu mai retin locul exact unde se afla magazinul.Sunt preturi cam mari, dar sigur au cainele pe care il vrei de rasa, trebuie sa faci comanda. Daca nu vrei asa..la Carefour nu mai au magazin de animalute. poti deci sa te plimbi o data pe saptamana prin tot orasul asteptand oferte pe la pet-shopuri.dar s-ar putea sa gasesti pichinezi, corcituri..etc.am avut odata norocul sa gasesc ofera cu Yorkshire Terrier, dar eram prea hotarata sa imi iau Husky.Deobicei se gasesc cu oferte pui de caini de talie mica..si preferabil ar fi sa gasesti acel magazin care iti livreaza cainele dorit de la crescatori straini sau sa gasesti un crescator de husky in Romania putin probabil fiindca ei prefera racoarea, si cu temperaturile, cel putin din vara asta! Mult noroc!

| StayChill explică (pentru SkyIsMyLimit):

Ok...multimesc oricum de ajutor!

| SkyIsMyLimit a răspuns (pentru StayChill):

Pt putin!