Pai. iti spun ce am facut cu, cainii mei. deci daca ai curte te sfatuiesc sa il speli in curte. ii poti aduce un lighian cu apa calduta, si in timp ce il tii in brate il uzi cate putin pe parcurs.dup-aia, il pui in lighian/cada ( depinde unde il speli ), si vorbesti cu el : baiatul/fata lu'mama, haide sa-ti faca mami baita. si fii calma, vorbeste rar cu el. el intelege... si iti spun sigur ca te va asculta. la mine a functionat. si asa o sa se obisnuiasca. nu o sa fie dependent de apa. sau ceva de genul. dar macar o sa se linisteasca putin. sper ca te-am ajutat funda?
Buna pune apa doar foarte putina sa ii acopere doar jumatate din picioare sau chiar mai putin la temperatura scazuta cu multe jucari, Good Luck
O sa se obisnuiasca dupa un timp. putini sunt cainii carora le place apa! Baga-i prima data labutele in apa lasa-l putin sa se acomodeze sa vada ca nu i se intampla nimic rau. Apoi da cu apa pe el tot asa lejer sa se obisnuiasca. Cel mai important este sa fi calm, ca sa poate fi si el calm, el iti simte starea de spirit! Mult noroc
ATENTIE! Daca este micut nu il teroriza, obisnuieste-l cu apa la temperatura corpului cu jucarii si fa-l sa se simta in largul sau si joaca-te cu el. Daca este un catel adult atunci i-al ferm si "plimba-l" prin apa la temperatura putin mai rece decat a corpului dar nu-l scufunda deodata.
Dai cu el in put si il scoti cu galetusa aia ce ce naiba e dar asat dupa ce face cateva scufundari