Din cite stiu eu exista citeva asociatii de protectie a animalelor care fac campanii de sterilizare gratuita, dar nu stiu din ce oras esti tu. Eu sint din braila si aici stiu ca este o asociatie din asta care cel putin anul acesta a facut in fiecare luna. Daca e ceva urgent pentru rezolvare temporara iti recomand sa iei ceva de la farmacia veterinara, cel putin temporar isi fac efectul, mai tirziu insa nu prea mai au efect si tot sterilizarea este solutia. nu/l lua in seama pe alzhaimer, se cunoaste ca nu are nici un animal, alta ar fi fost opinia, este rau sa/i sterilizezi dar si mai rau daca lasi puii in voia sortii, sa moara, asa ca din doua rele mai bine il alegi pe cel mai putin rau. Eu una mi-am sterilizat pisica si nu/mi pare rau, i/am facut si ei un bine dar si mie ca nu mai am concerte de miorlaituri...
Buna!
"În Bucureşti, persoanele care doresc să îşi sterilizeze câinii din zona în care locuiesc, sau pe cei pe care îi au în casă şi care nu au valoare chinologică, pot duce animalele la adăpostul din Bulevardul Theodor Pallady, nr. 262, sau pot contacta Administraţia pentru Supravegherea Animalelor (ASA), din cadrul PMB, pentru a-i transporta", informează Mediafax.
Huoooo! tie ti-ar placea sa te castreze cineva? sa aiba grija bunica ta sa nu se imperecheze daca chiar nu vrea. Imi e sila de voi si de cei care isi lasa animalele sa se imperecheze dupa care arunca puii la gunoi.
Auzi bă, ţie ţi-ar conveni să meargă animalul tău după căţei/căţele pisici/pisoi?
Asta credeam şi eu!
Aşa că shut up.
Nu ştiu nici unul, dar am auzit că cică îs la farmacia veterinară ceva care le dai sau ceva injectie de nu mai merge după alte animale să se împerecheze câtva timp.
Sau consultă veterniarul şi o să-ţi spună unde poţi face treaba asta. Că oricum animalul nu simte nimic că îl adoarme.
Numai bine!
Draga @alzheimer: Sa stii ca ce ai spus tu este un non sens... nu iti plac oamenii care isi lasa animalele sa se imperecheze si apoi sa arunci puii. NICI MIE NU IMI PLAC! Nu am asa o inima de piatra. Deci daca nu am nici un prieten care vrea un pui... ce sa fac? Daca imi castrez pisica, nu mai am probleme cu puii. Si nu mai umple categoria cu raspunsuri nefolsitoare