| BellaFoxyMaria a întrebat:

Stiti in legatura cu cateii eu am si o pisica la bloc si as vrea sa stiu ce caini de talie mica stiti care sa nu fie agresivi! Dau funda!happy

Răspuns Câştigător
| Anduta_1569 a răspuns:

Daca iei un caine care apartine unei rase care nu este agresiva(bulldog,amtaff, in general cainii de tip molossoid-acesti caini nu tii recomand), si il inveti de mic cu strainii si alte animale, adica daca il socializezi, totul va fi ok.Eu iti recomand un bichon, un yorkshire, cavalier king, coker...in general caini linistiti care nu se folosesc nici la vanatoare.
Mult succes...si asta depinde si de pisica...dar nu in ultimul rand de STAPAN!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am avut un cocker spaniol timp de 12 ani este cel mai atasat de oameni, ascultator si cuminte caine.ti-l recomand

| Cocochannel a răspuns:

Cainii sunt asa cum ii cresti: pot fi si caini mici si agresivi, sau caini mari cuminti si "prostutzi" ca niste pisicute.Vezi un caniche, doar ca e foarte foarte jucaus happy

| ChristinneK a răspuns:

Cainii mici probabil nu toti sunt agresivi dar pisica ta poate fi, daca iti cumperi unul mic iar pisici tale ii este teama de el s-ar putea sa arunce labuta la el iar daca il atinge in zona ochilor il poate afecta destul de tare pentru ca cei mici sunt cu mult mai sensibili la ochii fata de cei mari asa ca daca iti iei unul mic stai prin preajma pana se acomodeaza unul cu celalalt.:*

| lovelala a răspuns:

Hey! te pot ajuta eu..este shitzu, bischon maltez si mai este si chiuwawa