| AlllyyyNnA a întrebat:

Stiti o solutie buna impotriva puricilor si a capusilor pentru catelusi? Multumesc! :*

Răspuns Câştigător
| AndraaP a răspuns:

Exista multe solutii
- zgarda deparazitara ( 5 lei)
- shpray (8 lei)
- crema (12 lei)
- mai nou exista si ceva pastile, care creeaza un efect ce nu le place insectelor big grin

3 răspunsuri:
| AndraSt a răspuns:

Pai am avut si eu o astfel de problema cu catelusul meu.Pentru a preveni si e chiar foarte buna ii ei o zgarda antiparazitara.De exemplu pe catelul meu l-a muscat o capusa atunci i-am luat niste pastile dar cred ca nu e cazul. Poti sa-i iei si un spray antiparazitar daca e mai mic de 3 luni.Succes!

| AndreeutzaDeea a răspuns:

Buna,zgarda care te tine 3-4 luni si solutia care se pune doar la ceafa,mai bine i-ar pune solutia medicul veterinar,zgarda sa fie stransa bine pe piele dar nici sa il sugrumi,ii poti cumpara si sampon anti purici,dar niciodata sa nu faca baie cu zgarda,dupa ce i-a fost aplicata solutia poate face baie dupa o saptamana si solutia am impresia ca tine o luna,solutia omoara puricii si capusele,iar zgarda omoara puricii si capusele doar daca acestea apuca sa ii suga sangele,iar samponul tine la distanta si ameteste capusele si puricii,daca are asa ceva e posibil sa fi lasat si prin casa, daca a lasat nu este nimic, deoarece tot pe caine se intorc puricii cat despre celelalte nu stiu, daca i-ai pus solutia nu ai voie sa il mangai la ceafa, abia a 2a zi ai voie, ca sa nu se ia solutia, succes!

| cookyemadyeu a răspuns:

Zgarda antiparazitara s-au spray antiparazitar.Mult noroc.