Ceau
Studiez medicina veterinara:
Asta e un caz clasic, ii simte lipsa foarte mult si nu este obisnuit singur.
Ca sa se faca bine va trebuii sa-i cumperi alt papagal.
Ca sa il faci sa se simta mai bine intr-un bol poti pune apa dar nu multa unde poate sa faca baita (lor le place sa se scalde in apa) dar trebuie schimbata odata la 3-4 ore.
Fructele trebuie sa fie cat mai proaspete, moi si dulci: mere, pere, kiwi, piersici, capsuni, orice intra in aceasta categorie, dar niciodata avocado care este toxic pentru ei si legume, gen morcovi, salata verde sau spanac.
Dar trebuie neaparat o alta femela, altfel poate murii..Nu glumesc!
Si ai grija sa numai scape din colivie altul.
Succes si O zi placuta!
Din cauza papagalitei si mie mi-so intamplat trebuie sa ii cumperi alta ca sa fie fericit
Asa mi s-a intamplat si mie la doua saptamani papagalul a murit incearca sa mai iei o papagalita la fel
Exista o explicatie logica : Cand doi papagali sau doua fiinte sun atasate foarte tare, cand se despart sufera foarte tare. Cea ce poti tu sa faci este sa ii cumperi o noua papagalit, dar crede-ma niciodata nu va fi la fel de fericit ca atuncea! Sau sa-r putea daca ii iei un Smart Phone Numai bine!
Si am patit`o si pe asta. putin mai diferit.Papagalita a scapat odata din cusca, si fara sa stiu acest lucru m`am uitat pe geam si am vazut-o intr-un copac.Papagalul ramas singur refuza sa mai manance orice i`as fi dat, ba chiar m`am jucat cu el toata ziua si nu a vrut sa manance. Spre norocul lui, am lasat din greseala usa coliviei deschisa si, ce sa vezi, dimineata urmatoare se "giugiuleau" cei 2 evadati pe o creanga din copac.Din pacate nu am reusit sa ii prind, cine stie pe unde sunt sau daca mai traiesc! Sii, pentru ca papagalul tau sa "revina la viata" trebuie sa ii cumperi o papagalita noua! :*bafta
Am mai auzit cazuri de-astea ci papagali...asa fac uneori animalele...ar trebuie sa-i iei alta papagalita