Foarte buna ideea! Va felicit mult. Iubesc animalele la fel de mult ca si voi! Voi incerca sa va ajut. Si in legatura cu cei care ranesc animalele, nu-ti fa griji. Dumnezeu ii vede pe toti. Din pacate, n-avem dreptul sa judecam. Imi poti spune te rog cati ani ai? Daca esti minor ai putea sa iti intrebi parintii in legatura cu banii. Poate ei te vor ajuta. Dar daca ei cred ca nu e o idee buna mai bine nu ii stresa cu aceasta idee. Stiu ca nu suna prea realistic, dar incercati sa va cautati un job in care sa vindeti pliante sau diferite chestii de acest gen prin magazine. Iar cum vine sezonul estival vor fi foarte multe oferte. Daca nu, va puteti strange zi de zi bani si cum sunteti doi aveti avantaj! Intrebati oamenii care iubesc animalele daca vor sa le dea micilor suflete o casa. Luati initiativa! Iar daca nu sunteti minori, e usor sa va gasiti un job de cateva ore pe zi. Puteti realiza afise in legatura cu adoptia animalelor. Sunt multe persoane care vor animale de companie! Eu de exemplu, am 2 pisici si 1 catel si planuiesc sa imi mai cumpar un catelus. Ei se inteleg perfect impreuna. Iar acele afise le trageti la xerox. Va felicit din toata inima din nou si sper ca raspunsul meu ti-a fost de ajutor! Ma poti contacta mereu, iti voi raspunde cu mare drag.
Daa ar fi super dar costisitor si greu, mult de munca. mai vorbiti eventual cu alti iubitori de animale sa va ajute macar sa aveti unde sa tineti animalele cateva saptamani pana le gasiti adaposturi. daca mai vedeti pe careva ca maltrateaza animelele spuneti-le ca o sa chemati politia, exista o lege care interzice maltratarea animalelor! eventual filmatii si trimite-ti filmea la presa. eventual vorbiti cu o asociatie pentru protectia animalelor sa va ajute cu mancare si chestii de genul, ar fi dragut daca ati avea vreun veterinat ruda sau prieten cu voi sa le faca un control gratuit animalelor.
Foarte frumos.cu anunturi la farmaciile veterinare ati incercat? dar acolo loco nu e nici un adapost pentru ei?