Sa le schimbi apa in fiecare zi, sa le schimbi mancarea si sa le cureti tava. Atat, nu e mare filosofie
Asta stiam deja. E o chestie normala. Eu ma referam la cum trebuie sa ii spal. Deci chesti mqi profesionale sa zic. Nu chesti basic. Dar mersi pentru raspuns. Noapte buna! Vise cu tot ce vrei!
Nu ma culc ca nu am ora, perusii se curata singuri, nu e necesar sa ii speli (apa si sapun gen) atat timp cat au mediul curat.
Nu ai nevoide chestii profesionale, si sa speli un perus nu e cine stie ce, nu ii imperechezi si nu ii clonezi pana acum 3 ani tot am avut perusi, stiu ce zic
Wow, nu; nu trebuie sa ii speli tu. o data sau de doua ori pe lune le poti pune un bol mai maricel in care sa se scalde singuri. Dar cel mai bine si mai placut daca ii lasi liberi prin casa, iar la bucatarie sa lasi robinetul de apa rece sa curga usor. FELICITARI si Mult Respect!
Stiu sa ii spal de fapt stiu ca trebuie lasat un bol cu apa nu rece ci normala sa se scalde. Eu ma referam ceva ce nu stie multa lume despre ei. Apropo cum ti-ai convins parintii sa iti iei perusi?
Parintii mei erau amici cu parintii colegelor mele de clasa. Si-a luat o fata perusi, ai mei au vazut ca sunt usor de intretinut si au zis "de ce nu?"
Fain. Cu parintii mei nu merg asa...
Oglinda am de la mama mea una foarte mica dar leagan o sa fie la colivie
Si ce sa fac ca esti Mario?
Laura123Laura13 întreabă: