| nosferatu15 a întrebat:

Sunt curios, animalele pot plange sau daca nu, pot suferi? Care sunt semnele?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si ele plang, daca dai tare in ele cu un obiect sau cu piciorul chelacaie si aia inseamna ca sufera.

| Raraa a răspuns:

Da,animalele pot suferi,dar nu in acelasi fel ca oameni,ele sufera cand sunt despartite de puii lor,de stapanii lor,poate si de "partenerii" lor de viata,etc.Un exemplu ar fi ca atunci cand mi-am vândut catelusa,masculul si prietena ei de joaca iau simțit foarte mult lipsa, oricine își putea da seama de acest lucru.Cei doi nu na mai lasau sa ii mangai, stateau pe rând in fosta cusca a catelusei si cand stateam lângă ei se uitau la mine cu ochii de catelusi si schelalaiau.

| treipuncte a răspuns:

Iepurile inainte sa tai plange...

| Birjaru a răspuns:

Nu pot ca nu le lasa dumnezeu

| FemeiaPisică a răspuns:

Bună,

Singurul animal care plânge este mielul atunci când vrei să îl tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De plans mai rar, ca nu sunt asa slabe ca oamenii.
Daca sufera semnele sunt diferite de la o specie la alta. Cainii sunt suparati, stau retrasi, nu mai sunt zburdalnici. La pisici cam la fel, si cred ca asa fac toate animalele cand sufera.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne,mi-ai adus aminte, cand mi-a murit cainele la tara; plangea si gemea si nu am putut decat sa-l mangai.si avea lacrimi.era dureros.mai bine nu-ti citeam intrebarea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Caprele si iezii plang, cand ii tai.cu lacrimi.crocodilul plange cand mananca prada. unii spun ca de mila, dar eu cred ca ii dau lacrimile de pofta.

| AnDrA3011 a răspuns:

Am avut doi catei, mama si fiu, cand fiul a plecat acum ceva timp ea sufera si era extrem de retrasa si vroia numai sa o mangai nu sa te joci cu ea.