| LittleMissCupcake a întrebat:

Sunt din Tg. Jiu si am o catelusa de rasa Shih-Tzu. Peste aproximativ o saptamana eu si parintii mei o sa plecam in vacanta, iar pe catelusa ne-am gandit sa o lasam la pensiunea canina de pe strada 9 mai. Intrebarea me-a este daca cineva de aici si-a lasat catelul la aceasta pensiune. Daca da, va rog sa-mi spuneti parerea. Multuesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| iloveshoes a răspuns:

Nu sunt din Tg. Jiu dar am fost plecata mai de mult cu parinti si prieteni la munte dar aveam 2 cateluse si nu stiam ce sa facem cu ele. Leam lasat tot asa la o pensiune canina timp de 3 zile ia r la o saptamana dupa ce neam intors acasa sau imbolnavit aman2. Una a murit. De atunci le las la prieteni rude.

1 răspuns:
| LittleMissCupcake explică:

Azi am ajuns acasa, iar pe catelusa am lasat-o la aceasta pensiune. O sa raspund eu la intrebarea mea laughing in cazul in care mai este cineva in situatia in care ma aflam. Aceasta pensiune este foarte buna, cateii sunt plimbati de 2 ori pe zi si nu trebuie sa-ti faci griji in legatura cu ei...sunt pe maini bune. Ba mai mult, astazi cand am luat-o am gasit-o si spalata. Deci eu recomand pensiunea.