| errordanna a întrebat:

Buna TPUhappy. Sunt eleva in clasa a11ea la mate info(intensiv info) si am de rezolvat pana marti 11.01.2011 o problema la info careia nu-i dau de cap deloc si anume: "stocurile de caiete ale unui depozit se aseaza intr-un ARBORE BINAR DE CAUTARE in care fiecare nod/cheie contine:codul, denumirea pretul si cantitatea existenta in depozit pentru un anumit tip de caiet.Sc un progr, prin care, cu ajutorul unui meniu utilizatorul sa poata alege din urm obt.:
-adaug unui tip nou de caiete;
-elim unui tip de caiet din depozit;
-modificarea cantitatii existente in depozit dintr-un anumit tip de caiete;
-afisarea tutror tipurilor de caiete existente, in ordinea descrescatoare a cantitatilor disponibile;
-determ. tipului de caiet din care in depozit exista cantitatea cea mai mare."
(eu lucrez in C++)Daca aveti vreo idee la vreunul din subprogramele pe care trebuie sa le fac(nu neaparat transpusa in limbaj C++, ci doar algoritmul de rezolv) va rog sa ma contactati pe id-ul error_danna sau sa postati ideile pe TPU. Va multumesc pentru atentia acordata!

Răspuns Câştigător
| georgy4005 a răspuns:

-afisarea tutror tipurilor de caiete existente, in ordinea descrescatoare a cantitatilor disponibile; acesta este corect.ptca daca nu sti cantitatea tuturor tipurilor de caiete nu poti afla nimicwinking sper ca ti-am fost de folos. funda? :O3

1 răspuns:
| errordanna explică:

Ms geory, dar nu trebuie sa privesc problema dpdv matematic ci dpdv informatic, adica at cand creez arborele utilizatorul poate introduce toate datele: totalul si pe tipuri...