Buna:* daca vrei sa slabesti sa nu amesteci proteinele cu carbohidrati, cu amidonul si cu pastele. De exemplu: Mananci intr-o zi doar tocanita de cartofi dar fara carne sau pilaf (poti cu legume) dar fara carne. Carnea o mananci in alta zi cu salate sau impreuna cu lactate(lapte, branza, iaurt). Cand mananci paste(macaroane, spaghete) mananca doar cu sos simplu fara carne si lactate. Pizza doar cu legume. Exercitii fizice= saritul coardei si abdomene dar ca sa ai picioarele frumoase trebuie sa faci genoflexiuni. Sper ca ti-am fost de ajutor.Eu am slabit:X (funda:*?)
Las`o dr*cu de dieta poti sa mananci si carne non-stop si o gramada de calorii conteaza cat sport faci tu mananca si carne dar si multe fructe si legume pentru proteine si alte chestii... fa mult sport (nu exercitii de gimnastica )alearga mult... da nu rapid fa alergare de rezistenta si daca poti sa faci si ciclism te ajuta mult
si nu alerga o serie pe zi alearga de vre0 3 ori cativa km pe zi ...mananca bine si bea lichide funda
Exercitii fizice stiu fa abdomene sau exerciti dinalea tip yoga sunt foarte bune pentru ca iit incordeaza muschii si abdomenele la fel acte 100 de abdomene pe zi sunt foarte bune de mancare mancarea gatita este foarte buna numai sa sunt recomandate salatele ciorbele fara carne sau orice mancare grasa trebuie evitata
Iti dau un sfat. Du-te la doctor, pentru ca el stie ce regim sa iti dea.Va trebui sa faci niste acte.si te duci la doctor.
Crede-ma ca stiu pentru ca si eu am incercat. Slabisem dar am mancat iar mult si iar m-am ingrasat. ma pun iar pe treaba