Cea mai buna solutie ar fi sa il duci la veterinar.dar daca are piciorul rupt, nu prea stiu ce sa zic.pasarile sunt foarte fragile si trebuie sa fi foarte atenta.eu iubesc foarte mult animalele,iar daca perusului meu i s-ar intampla ceva,nu stiu ce mas face. sper ca acea turturica sa se vindece.iar cu zborul,sata ar fi mai greu,pentru ca pasarile invata sa zboare de la parintii lor.dar daca o ajuti, cu foarte foarte multa munca, va reusi.trebuie doar sa ai multa rabdare si sa crezi in ea.mult succes!
Daca ai grija de el este posibil sa se adapteze in mediul in care il tii dar slabe sanse nu te descuraja poate va trai. multa sanatate pentru puiutul tau pa pa
Du-l la un veterinar.Trateaza-l si daca tot stai la tara mergi pe undeva si vezi un cuib de turturica si du-l acolo. Poate o sa-l primeasca.Cine stie... Oricum trebuie neaparat sa-l duci la veterinar si cerei lui un sfat.
Draga nebunadupataylor am scris in graba. eram disperata. si oricum, multumesc pentru sfaturi.dar tin sa va spun ca, din pacate, a murit.am plans dar...la veterinar am fost si mi-a spus ca nu are nici o sansa. avea nish unflaturi la picior.nu mai avea nici pene in cap. dumnezeu sa-l odihneasca!
M1R3L întreabă: