Asa e mama si tata nu ma lasa cu nimic, asa ca si eu am avut o problema asemanatoare. Mi-am luat un hamster si tata are fobie pe ei nu ii suporta, deci am fost nevoit sa il tin la bunica mea care ma lasa cu orice. Iar dupa asta mi-am mai luat unul si am vrut sa il tin acasa dar nu m-au lasat si am facut greva foamei (oricum mancam dar pe ascuns sa nu creada ca am mancat ) am spus ca daca nu ma lasa plec de-a casa dar intr-un sfarsit au acceptat.
Problema ta este una grava. Trebuie sa alegi dintre mama ta si iepurasul tau. Cel mai bine ar fi sa iti iei niste materiale, si sa ii construiesti o cusca, pune vata sau fan acolo, pune-i multa mancare si construieste o usa ca sa nu poata iesi. Asta este sfatul meu.
Daca stai la apartament nu e bine sa ti un iepure pentru ca miroase urat, dar daca stai la casa, poti sa ii faci o cusca sau poti cumpara un acvariu la 10-15 lei de la petshop. si il ti acolo, dar sa stii ca e o mare responsabilitate(adica trebuie sa ii faci curat in FIECARE ZI si sa ii dai sa manance de cel putin 3 ori pe zi). Ti-as recomanda sa iti cumperi un papagal sau un hamster. Nu miros si sunt usor de ingrijit
Pai poti tine iepurele la bunica si ii spui sai puna ia mancare si seara te duci si ii faci curat si te joci cu el...sati fie sanatos!
ioana181 întreabă: