| NesquikZZZ a întrebat:

Sunt un baiat de 12 ani am un apartament cu 2 camere in total 60mp si as vrea sa-mi iau un caine ce rasa mi s-ar potrivi? Imi place sa alerg am 38 kg fac antenamente la fotball si iubesc foarte mult cainii. IMI PUTETI ZICE CE RASA DE CAINE MI S-AR POTRIVI? Dau funda

Răspuns Câştigător
| MskDesign a răspuns:

Un pui de lup. Daca se poate dupa perioada de alaptare.Asa el invata obiceiurile tale, tu pe ale lui, se dreseaza destul de usor si ce e cel mai important, este o rasa dinamica, care cred eu s-ar potrivi de minune cu unul ca tine.Nu uita ca toate animalele de companie au nevoie de multa atentie.

12 răspunsuri:
| LarisaStanciuu a răspuns:

Cred ca un Bichon Havanez. happy

| fede12 a răspuns:

Un Bichon! te pup!:*

| ExXxTxAxSxYx a răspuns:

Am si eu apartament cu doua camere, si imi sta forte bine cu un pichinez, bafta!

| 112garcea a răspuns:

Caine lup

| CosminShAtat a răspuns:

Daca vrei sa impesionezi fete ia-ti un buldog e mic dragut si atrage fete

| neonitza1 a răspuns:

Un cocker spaniol (nu stiu cum se scrie)
cainii de rasa cocker spaniol nu musca si sunt foarte blanzi si FOOARTEE destepti.informeazate de ei.is foarte frumosi si dulci happy

| ShnitzelCuCeapa a răspuns:

Pt apartament iti trebuie unul mic.Un bishon sau ceva mic si dragut.

| bibi101 a răspuns:

Cel mai bine iti iei un dalmatian, e ''un caine de bloc'', e ascultator, insa trebuie sa ii arati ca il iubesti foarte mult.

| NesquikZZZ explică:

Nu-mi plac dalmatienii!

| NesquikZZZ explică:

Mersi mult de raspunsuri

| CazacPentruMine a răspuns:

Eu iti recomand un sarpei e ascultator e dragut ii place sa se joace poti sa te distrez cu fata lui pot sa eu intinzi laughing)iti recoman feminin. funda?

| Alinutzu_Alyn_1997 a răspuns:

Salut NesquikZZZ.te-as sfatui sa i-ti iei un dalmatian da bine la fete si in plus ti se potriveste si e si frumos cainele