| Babalean_Mihai_1993 a întrebat:

Buna TPU tocmai mi-a scapat iepurele prin casa si nu il pot gasi. Vreun sfat?

7 răspunsuri:
| MysticWayz a răspuns:

Buna. Cauta-l sub pat sau in locuri stramte. Daca nu il gasesti, ademeneste-l cu mancarea lui favorita happy Bafta la gasirea lui.

| ligiligi a răspuns:

Buna! Asigurate ca nu poate sa iasa din casa.Incepe cu o camera, uitate prin toate colturile, sub pat sau ori unde s-ar mai putea baga sa nu il vezi. Dupa ce l-ai cautat si sti 100% ca nu e acolo incepi in alta camera si tot asa. Daca nici asa nu il gasesti atunci pui in mijlocul camerei o farfurioara cu mancare si te ascunzi undeva unde sa nu te vada.Va iesi el intr-un tarziu cand i se va face foame si atunci il prinzi.Succes!

| ligiligi a răspuns:

Aaa! si cei care stiu numa sa rada si sa faca misto mai bine sa tacaoh go on

| Cetateanulturmentat a răspuns:

Ademeneste-l cu un morcov.

| MrMaloneSV a răspuns:

Daca a scapat iepurele cheama vanatorul el e specializat in asemenea lucruri.Doar zi sa nu de-a pe langalaughing)ce sfaturi putem sa iti dam

| de2ed a răspuns:

Ce sfat putem sati dam ca sa gasesti un iepure?laughing pune niste morcovi pe covor poate vine la ei laughing

| Luiza15 a răspuns:

Nasol,daca ai vreun caine folosestel pe el ca il gaseste imediat, te asigur. Daca nu atunci uitate pe sub pat, dupa scaune sau pe sub hainele aruncate pe jos laughing (daca sunt).In caz ca tot nul gasesti strange niste iarba si pune cateva fire prin toate camerele din casa care sa conduca intr-un anumit loc si tu astepti acolo. Daca nici asta nu merge, incepe cu o camera, cautal bine si daca nul gasesti inchide usa la acea camera pentru ca iepurii nu stau neaparat intr-un singur loc, se misca si poate intra exact in camera pe care ai verificato de nu stiu cate ori cand nul vezi.Bafta happy

Întrebări similare