| B3HappyN0Worry a întrebat:

Bună TPU,vă rog ajutați-mă,sunt disperată,azi dimineața,cand voiam să le fac curat perușilor am văzut pe colivie plin de pete de sânge,am o femelă si un mascul,m-am uitat mai bine,si pe osul de sepie erau urme de gheare cu sange,iar femela nu mai avea coada si pe spate avea sânge.vă rog ajutați-mă, sunt disperată si chiar nu vreau sa moară crying, FUNDA! crying (PS: cand i-am cumpărat de la crescător a spus ca femela acum năpârlește)

Răspuns Câştigător
| Mariajujijo95 a răspuns:

Trebuie sa ai rabdare o sa treaca perioada asta, poate s-au batut de la ceva, dar nu e foarte grav! Incearca sa ii desparti un timp macar 1 saptamana si dupa incearca sa le oferi atentie la amandoi, sa te joci cu ei, etc! Sper sa te-am ajutat

NUMAI BINE!

2 răspunsuri:
| robandu99 a răspuns:

Scoate femela din colivie e posibil sa nu se înțeleagă așa bine cu masculul si pe el cred ca ar trebui sa il înlocuiești dar tine femela o vreme singura pana își recăpăta puterile..nu știu cum ar trebui sa o tratezi dar sfaturile mele o pe ajuta doar in viața de cuplu.duo la un veterinar sau caută leacuri pe Google..Bafta! sper să-ți trăiască!

| SorodocAnca a răspuns:

Asta e o perioada critica pentru ei.dar o sa isi revina. nu te speria.