El nu poate folosi o unghiera sau o foarfecuta pentru a-si taia unghiile asa ca trebuie sa si le toceasca cumva. Probabil si pe afara mai sapa sau scormoneste pe ici colo. Daca ti se par unghiile prea lungi ar trebui sa il duci la veterinar ca sa ii le scurteze (nu iti recomand sa ii le tai tu).
Faptul ca a vomitit e ca a mancat inainte sa il scoti afara unde s-a jucat cu alti caini si s-a agitat.
Sa se faca bine? Pai ce are? Spuneai ca doarme, deci nu are nimic. Doar ii lipseste energia .
Cand se va trezi va fi iar energic.
Daca totusi maine cand il scoti afara da semne ca e bolnav, ar trebui sa il duci la veterinar. Dar nu va fi cazul.
Joaca-te cu el, incearca sa il "pacalesti" sa manance, in timp ce te joci cu el mai dai din mana ta putin cate putin sa manance.
Poate nu ii place in casa... il ai de cand e pui, sau l-ai luat de curand?
Il am de mic... in casa e foarte somnoros si nu ma baga in seama...
Atunci nu prea stiu ce sa zic, ma gandeam ca poate l-ai luat de cand era mai mare si de aceea nu ii place cand e in casa, pentru ca nu e obisnuit, dar asa apar cateva semne de intrebare, mai ales la partea aceea cu vomitatul, aia chiar ma pune pe ganduri...
SI din ce spui tu aici nu prea pare bolnav, pentru ca daca ar fi fost, cand il scoteai afara nu si-ar fi revenit ca prin farmec.
Poate are o depresie? Chiar nu stiu ce sa zic, chiar daca iti este greu va trebui sa faci o vizita la veterinar...
Am gasit o alternativa ca sa nu fi nevoita sa mergi la veterinar.
Este un site, Animale.ro unde un veterinar iti poate da sfaturi in legatura cu problemele pe care le ai cu bichon-ul tau. Am sa-ti dau un link catre site:
http://www.animale.ro/sfatul-veterinarului
Sper sa te ajute:*
Faptul ca a vomitat nu inseamna ca e neaparat bolnav. Poate a mancat mai mult mai devreme, s-a agitat si de-asta a vomitat. Deci nu trebuie sa iti faci griji in privinta asta.
Cand il bagi in casa se culca si e linistit deoarece isi consuma energia afara si sunt multe rase de caini care in casa nu fac altceva decat sa doarma iar afara sa fie jucause. Deci nici aici nu sunt probleme.
Da,s-a agitat un pic pentru ca am venit de curand acasa dar nu stiu ce sa zic...cred ca e de la ceva pentru ca in casa e foarte stresat si tot zgarie covoarele...
Ce crezi? Macar se va face bine?
Multumesc mult! Acum tocmai s-a trezit si latra sa ma joc cu el...
Primesti fundita!
Cu placere. Ma bucur ca te-ai linistit!
Si multumesc pentru fundita!
Ai meritat-o
Acum e mult mai bine...
Ma bucur
El nu poate folosi o unghiera sau o foarfecuta pentru a-si taia unghiile asa ca trebuie sa si le toceasca cumva. Probabil si pe afara mai sapa sau scormoneste pe ici colo. Daca ti se par unghiile prea lungi ar trebui sa il duci la veterinar ca sa ii le scurteze (nu iti recomand sa ii le tai tu).
Faptul ca a vomitit e ca a mancat inainte sa il scoti afara unde s-a jucat cu alti caini si s-a agitat.
Sa se faca bine? Pai ce are? Spuneai ca doarme, deci nu are nimic. Doar ii lipseste energia .
Cand se va trezi va fi iar energic.
Daca totusi maine cand il scoti afara da semne ca e bolnav, ar trebui sa il duci la veterinar. Dar nu va fi cazul.
Ai putea sa te joci cu el in casa, il pui sa faca/aduca ceva si ii dai o recompensa, il mangai, etc.Stii la ce ma refer.
Se manifesta asa de obicei cand face efort dau doar cad il scoti afara? nu are de la ce sa vomite daca este suparat doar daca este alergic la mirosuri, unele chestii din casa.
Eh, nu te teme sigur a mancat ceva iarba prea mult si de asta a vomitat.Si al meu facea la fel
Cand e afara e si cu alti caini? L-ai luat de cand e pui? Se mai intanlise cu alti caini? Se poate sa fie dorul de joaca cu alti caini.Nu stiu ce sa zic Chiar imi pare rau ca nu te pot ajuta indeajuns de mult
S-a mai jucat si cu alti caini si il am de mic... De obicei era activ mereu
Ii va trece?