Maine ai putea sa te duci la medic sau sa cauti ceva informatii despre rasa Bichon Havanez.Aduna informatii, intereseaza-te de rasa respectiva si vezi daca cineva te va puutea ajuta.
Sincer nu ma pricep la caini (la anumiti caini)dar din cate stiu e ca la veterinar ai putea afla de ce se comporta asa, acolo e cel mai sigur .
Da-i lapte cald, da-i si multa afectiune ca ajuta dar sa nu care cumva sa-i dai medicamente destinate oamenilor.sunt toxice pentru ei! si, ar fi bine sa-l duci macar pana la farmacia veterinara daca nu la un veterinar.rate&vote
Pai, ai vaccinat-o? Daca nu, este ceva cam grav, pentru ca ar putea suferi de jigodie si nu e bine DELOC! Daca nu ai vaccinat-o va muri in cel putin 3-4 zile daca nu ii vei trata boala cat mai repede. Ii poti cumpara medicamentele sau ce o fi alea: stanglob si canglob. Sunt foarte bune si ar putea sa se insanatoseasca daca nu ai vaccinat-o si sugera de JIGODIE.
Este vaccinata are toate injectile facute mai trebuie sa ai fac unu in fiecare an... cand a inplinit un an nu i l-am facut ...trebuie sa ma duc sa il fac.
Ma bucur pentru tine ca ai avut cu adevarat grija de catelusa ta si ai dus-o sa o vaccinezi! Dar eu iti recomand ca maine de dimineata sa o duci la un veterinar. Iar pana atunci, te rog, fa-o pentru ea! Strange cat mai multe informatii despre aceasta rasa, la boli si ti-ai putea da seama ce are! Bafta!
Multumesc. Nu's gengul ala imi iau caine si nu am grija de el in fiecare seara o spal i-am cumparat si hainute de iarna i-am luat si cizme am tunso la veterinar ia taiat si unghiile o iubesc mult are si funda la gat, i-am cumparat si un patut pentru caini.dar nu doarme in el... ea doarme in pat cu mine face parte din familie)
Multumesc. Nu's gengul ala imi iau caine si nu am grija de el in fiecare seara o spal i-am cumparat si hainute de iarna i-am luat si cizme am tunso ia taiat si unghiile o iubesc mult are si funda la gat, i-am cumparat si un patut pentru caini.dar nu doarme in el... ea doarme in pat cu mine face parte din familie)
Foarte frumos si felicitari ca ai o prietena adevarata langa tine pe care chiar o iubesti si cred [de fapt, stiu] ca si ea te iubeste mult pe tine! Imi place faptul ca ii cumperi hainite, o speli in fiecare seara. Prin aceste fapte tu dai dovada ca o iubesti ca ca ti mult la ea! Stii, sunt unii oameni care zic asa:,, Da ce? Tre` sa cheltuiesc eu bani pentru o javra amarata?'' in timp ce tie nu iti pasa cat costa, tu tot cumperi. Ii urez catelusii tale insanatosire rapida!
Multumesc! se simte mai bine, i-am dat laptic cald. si i-am facut o baita si acum sta in pat :X
Foarte bine, foarte bine! E foarte frumoasa [o vad in avatar]! Daca vrei sa imi vezi catelusul uita-te la avatarul meu.
Poti merge la orice ora pentru un catelus asa adorabil ca al tau.;*
Deniissel întreabă: