| FallenDemon a întrebat:

Vineri am primit de la prietena mea un hamster big grin. E foarte dragut micutul, imi place de el si se pare ca si el ma place, dar am o mica problema. Nu pot dormi seara de el... Tot roade cusca sau se da in rotita. Ce as putea face ca sa-l faca sa fie mai cuminte sau sa nu-l mai bag in seama? L-as duce in hol dar mi frica sa nu se imbolnaveasca pentru ca acolo e un picut mai racoare... Mersi de sfaturi!

Răspuns Câştigător
| Sup3rN0va a răspuns:

Du-l in alt loc daca il duci intr-un loc care e mai racoare, frig pune-i mai mult rumegus si un adapost cu un loc unde sa se bage.NU e problema daca e frig problema e curentu.
Si cu roata nu i-o scoate ca e singuru lucru cu care se poate distra.Si urmatoru e sa il scoti si sa-i mai dai drumu prin casa sau balcon.

13 răspunsuri:
| Cat a răspuns:

Buna! E cam crud fata de saracul animal sa ii scoti rotita sau casuta. Lasa-le acolo, dar fa o vizita la un pet shop si cauta-i ceva de ros in locul barelor de metal ale custii. Dintii lor cresc mereu si trebuie tociti, in ciuda nevoii tale de somn.
Ce-ti pot spune din proprie experienta e ca ajungi sa te obisnuiesti. Eu am fost cu hamsterul la veterinar pentru ca aveam certitudinea ca noaptea nu mai e activ. S-a dovedit ca ma obisnuisem atat de mult cu el ca nu-l mai auzeam noaptea.
Succes si nopti usoare!

| FallenDemon explică (pentru Cat):

Mersi de sfat. Nu i-am scos pana acum casuta sau rotita ca nah nu-s chiar asa de rau incat sa-i iau jucariile, dar ma deranjeaza rosul barelor, o sa merg sa-i iau ceva de la pet shop.

| Spiin a răspuns:

Scoate rotita, iar in cazul rosului custii nu stiu ce zic, probabil sa pui vata sau ceva moale pe barile custii happy

| FallenDemon explică (pentru Spiin):

Rotita nu prea ma deranjeaza ca nu o mai bag in seama, doar rosul custi ma inebuneste. Ok o sa incerc sa pun ceva moale mersi de sfat.

| Sup3rN0va a răspuns (pentru Spiin):

Nu o sa mai aiba ce sa faca daca i-o scoatesad

| Spiin a răspuns (pentru Sup3rN0va):

Nu eu detin un hamster laughing

| FallenDemon explică (pentru Sup3rN0va):

OK mersi mult de ajutor. Rumegus are destul si in hol nu e curent mersi m-ai scapat de frica, si nu-ti face griji nu i-am luat rotita pentru ca stiu ca-i jucaria lui preferata.

Din greseala scuzelaughing vroiam pentru netherdrake.

Du-l in alt loc daca il duci intr-un loc care e mai racoare, frig pune-i mai mult rumegus si un adapost cu un loc unde sa se bage.NU e problema daca e frig problema e curentu.
Si cu roata nu i-o scoate ca e singuru lucru cu care se poate distra.Si urmatoru e sa il scoti si sa-i mai dai drumu prin casa sau balcon.

| Koala a răspuns:

Nu ai ce sa-i faci el cauta joaca rolling on the floor decat sal pui in alta camera unde este mai cald. daca nu ai pune-l in bucatarie cred ca acolo e cald daca stai la bloc

| FallenDemon explică (pentru Koala):

Dap stiu ca cauta joaca laughing dar eu caut somn, glumesc il inteleg asta e firea lui. Mersi de ajutor.

| AlexTorres09 a răspuns:

Si eu am hamster, dar al meu sta toata ziua in balcon si nu s-a imbolnavit, ai incredere du-l pe hol

| FallenDemon explică (pentru AlexTorres09):

Ok mersi de sfat, dar e ciudat ca acum laughing) el si-a dus rumegus in casuta si si-a facut ceva gen adapost oare i-am creat impresia ca vine iarna si trebuie sa hiberneze?

| AlexTorres09 a răspuns:

Nu, hamsterilor le trebuie foarte mult talas pentru nu au blanita atat de groasa incat sa-i protejeze de frig, lor chiar si vara le este un pic frig