Sincer.i-am luat de la Lidl o conserva cu gust de peste, Mancare pentru pisici, De obicei ii luam cu carne de porc sau pasare da nu stiu de ce i-am luat asa de data asta. E bogata in proteine, nu? ca la el nu ii trebuie proteine.
Sa asculti sfatul medicului altceva nu ai ce sa faci si sa ai mare girja de el, medicul stie mai bien el ti-a zis tot ce poti face nu cred ca ai mai avea ce sa faci cu el decat sa ai grija sa ii dai bobite si pastile eu ii doresc sa se faca sanatos cat mai repede caci am mai citit problema asta acum cateva zile ai mai scris pe TPU deci bafta!
E fetita? Fetele au ciclu. La fel si catelele, leoaicele etc. S-ar putea sa fie si asta daca o si doare burta uitate prin casa daca i-a curs ceva rosu[sange]. S-ar putea din cauza asta sa fie Dar asculta sfatul veterinarului iar daca va fi mai bine dupa ce i-ai dat tratamentul a fost din cauza aia care a ziso veterinarul Succes!
Mergi cu ea la veterinar el iti a spne ce trebuie sa faci.Asa patesc unele pisici de la 4 ani in sus.Bafta!