Păi:
-> 3 câini: - un lup (rasă pură), pe nume Hulk
- o căţeluşă (pitbull cu terrier), pe nume Rona
- puiul celor 2, pe nume Athos
-> pisicile vagaboante care trec pe casă [stau la curte]
1. Hulk: un câine enorm, bălos şi negru. Nu stă locului o clipă şi vrea doar să se joace şi să mănânce. E superb, da' parcă era mai drăguţ când era mic că nu avea atâtea bale.
2. Rona : e de statură mică, cuminte şi jucăuşă. E albă cu pete maronii - portocalii, foarte frumoasă, dansează-n 2 labe [eu am învăţat-o ]. E oricum mai simpatică [,] ca Hulk.
3. Athos: un căţel mic care roade încălţămintea şi tot ce prinde. E alb cu pete maronii, haios, "muşcă" pe toată lumea de picioare şi vrea doar să pape.
Iar de pisici... sunt stresante! Se aude groaznic noaptea când umblă pe casă. Nici măcar nu-s ale mele... :-
Sa vedem... Mai de mult am avut 2 papagali: coco si cocuta pe care mi i-a mancat pisica mea Miti de la tara... saracii.
Apoi am avut o catelusa pe nume Michiduta pe care mi-au omorato niste rude. Acum nu prea mai pastram legatura cu ei din cauza asta mai ales eu ( ei s-au comportat asa cu Michiduta mea, dar cu cainii lor cum s-or comporta imi pare si rau de ei) Dar cand am avut-o pe Michi stateam la ei, acum ne-am mutat si avem 3 caini, Ciobanesc German: Rex ( 6 ani jumate), Andra( 3 ani si ceva aproape jumate) si puiul lor Maya ( 8 luni), iar la oras am o pisicuta de aproape 3 ani pe nume kiti. Acestia sunt membrii familiei mele, pe leanga mama, tata si sora mea.
Salut!
Eu am 5 caini si o pisicuta.
Bubu - prietenul meu de vacanta cu care ma distrez mai tot timpul nu e de rasa dar e foarte destept si grasun fooc;))
Mircea - caine de lup care mi-e frica de el mama nu ma lasa sa pun mana pe el dar e destept si e de politie.
MILO - cel mai dragut si mai scump caine din lumea asta universu asta din toata constelatia asta!
cel mai bun prieten al meu e rasa ca din filmul "The mask" [http://www.youtube.com/watch?v=y7wHkNFhj9s&NR=1 ]
Il iubesc foarte mult dar e cam mofturos pentru ca e alintat.
Da...sotia lui Milo pe nume Jesse - e de rasa e soricar dar are o burta...e foarte dragalasa chiar astazi 28. 03. 2011 am cunoscut-o
mie mi se pare ca se intelege foarte bine cu Milo (Mailo) si cred ca fac pui dar Milo nici nu are un an;)) :)) =)) la fel si ea
Fug impreuna fac nazbadi :*
Si pisicuta... azi am cunoscut-o si pe ea nici nu i-am pus nume iarta-ma :)) nici n-am vazut-o :) sper ca e frumoasa am auzit ca o avem dar tot fuge si...namapucat sa o vad.
Cam asta e!
Gradina mea zoologica.
AAA uite un videoclip de cand era Milo mic dar bineinteles ca acum e mare si voinic!
http://www.youtube.com/watch?v=1qUluNyhn7w
Pusi, Pa-pa :*!
@Crissu-ai multe pisici.Mie nu imi plac si cred ca am alergie pentru ca atunci cand se atinge una de mine incep sa ma scarpin si simt ceva in gat
@Deny1333-foarte frumoase numele cateilor.Si eu am la bunici in Arizona un huskey pe nume Hector.E minunat si nu l-am vazut doar de 2 ori insa m-am indragostit de el.Stiu cum e sa iti bantuie pisicile pe la geamuri.Pe mine m-au speriat odata cand pur si simplu statea pe pervaz la mansarda adica.nu aveam idee ce e aia mai ales ca se vedea la lumina becului
@Emmy-Da mai, am zoo si sa vezi cand aveam 15 porcusori de guineea si 5 papagali.Se inmulteau vazand cu ochii...sau nu chiar doar ca eu nu puteam sa ma desparte de ei dar apoi,sa zicem ca m-am mai maturizat si, a trebuit sa renunt la ei din cauza spatiului, dupa 4-5 ore de bocete
@The Critic
thanks. xD
oh, scary moment.
frate, să vezi cum am ţipat când stăteam astă-vară-n curte pe bancă şi mi-a căzut o pisică de pe casă fix în braţe.
mi-a vărsat paharul cu suc... :-
Moamaa ai o gradina zoologica la tine acasa...Pai eu am un Foxterrier pe nume Oscar si un motan Marty
O.O ce multe animale ai! Eu am o căţea de vreo 10 ani (cea mai bună prietenă a mea :X ) pe nume Marcelina şi nu e de rasă, dar pentru mine e specială. Am 5 pisici
Cel mai bătrân se numeşte Ionel (nume pus de tata) şi are vreo 7 ani
Am o pisică Sabrina, care sincer nu ştiu câţi ani are pentru că s-a,, mutat " de la o vecină la mine.
Acum urmează pisici cei mai mici, Sabrina fiind mama lor
Sakura Ginny-pisică :X:X
Moon Hermione- tot pisică
Draco Star- motan
Aaa şi nici unul nu e de rasă.
Eu am urmatoarele animalute:
-o chinchilla pe nume Skipper;
-4 caini:Blacky, Cayman, Donni si Romi.
Am avut si un hamster pe nume Casper dar a murit.
Eu am :
->Un papagal (prus) pe nume Coco
->Un iepuras (iepure de angora) pe nume miky
->Un caine yorkshire terrier uffy
Dar nu ai vrea sa stii cum e la noi in casa cu 3 animale adica stam la bloc cu 2 camere
Eu am un caine care se numeste Bobita, o pisica care este pui si se numeste Kitty si un motan care se numeste Pufi.
Eu am avut un caine la tara pe nume DIck(corcitura)care a fost otravit, un caine lup pe nume Rubin care l-am dat la un om si nu mai vrea sa mi-l mai dea si a vrut sa ni-l plateasca dar nu am acceptat, am avut de 5 ori pesti gupi, apoi am avut a sasea ora 2(fata si baiat)au facut pui si prostul de bait i-a mancat, apoi au mai facut pui au fost 56 si baiatul a murit,a doua zi dupa ce a murit tata a murit un pui bolnat(pur si simplu s-a uscat in apa), am avut un hamster pe nume Mickey care l-am dus inapoi la magazin pentru ca mama este alergica bineinteles nu l-am dat ca ma duc sa il vad in fiecare saptamana, acum am un peste fata pe care o cheama numai-stiu-cum dar ii spun Pestioaica.Si azi e duminica si miercurea ce vine ajunge catelul yorkshire terrier toy pe care nu stiu cum sa il cheme m-am gandit laicky,Criss, Puffy si Happy, cred ca o sa ramana Happy.va iubesc cum sa invat cainele sa nu faca treburile in casa?/dau fundita toti sunteti fenomenali de multi cu gradina zoo acasa e bine... iubiti animalele:*