| Năpârlici a întrebat:

vreau muuuulte pareri si sugestii ce animal de casa as putea sa-mi iau tinand cont ca mama nu accepta caini, pisici si hamsteri in casa.Eu una le ador dar mi-a distrus toate obtiunile la care m-am gandit.Cum as putea sa o fac macar sa intelega ca un caine nu e atat de rau in apartament sau macar un hamster puppy dog eyes. As vrea un animal cu care as putea face ceva actiuni nu doar sa il privesc.Astept raspunsuri :* Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| KirigayaKirito a răspuns:

Nici pe mine nu ma lasa cu pisici dar daca iti doresti foarte mult cumpare-le fara sa stie iar cand vei ajunge acasa singur o sa te lase sa le pastrezi ca doara nu te pune sa le arunci dupa ce ai dat atatia bani laughing. Poti de asemenea sa iti iei chunchila, sunt foarte dragalasi si nu sunt chiar hamsteri.Suntsi veverite de casa ori papagali, broscute sau pesti pe care sa ii arunci de colo colo laughing.asa fac eu cu ai mei! Bft si pup!

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Nu stiu de unde a scos Raul faza cu papagalii cancerigeni, eu iti spun ca noi am avut pe rand 2 perusi. Perusii sunt niste animale de companie foarte dragute. Daca sunt masculi, si te ocupi de ei zilnic, pot invata sa imite sunete si eventual cuvinte. Al nostru isi spunea numele Riki si imita sunetul telefonului fix si toate pasarile pe care le auzea de afara. Nici eu nu am fost de acord pentru fiica mea sa aiba animale de casa. Si ea isi dorea macar un caine, pentru ca animalul ei favorit era calul. Totusi este foarte greu ca intr-un apartament mic sa ai si un animal, in plus necesita plimbari si multa curatenie.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Da-i de ales intre un catelus si un crocodil. Ghici ce-o sa aleaga!

| Nicky06 a răspuns:

Poti lua un peste sau un papagal. Eu am o vrabiuta! Doi caini si un motanel!

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

O broscuta testoasa(t poti juca cu ea )sau un iepuras happy

| crystyn3lmp3 a răspuns:

I-ati un perus, de preferabil 2 (sunt un fel de papagali doar ca sunt foarte dragalasi, eu am 2, o femela si un mascul, sunt usor de intretinut si foarte amuzanti) vezi poze cu perisi : http://art-zone.ro/poze/m/Perus_1946_med.jpg
http://photos.hi5.com/0000/776/093/0W2PEH776093-02.jpg o si era sa uit, sunt ieftini. unul ajunge la vreo 40 de lei cel mult 50 lei

| SuntDur a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa iti iei pesti dar sa nu iti iei un papagal deoarece papagali sunt cancerigeni. Daca nu ma crezi pe cuvant cauta pe net. Sper ca ti-am fost de ajutor.

| Motzuletzz a răspuns:

Iti poti lua un papagal,eu am unul si il ador! Poti sa te joci cu el,il dresezi(sa stea pe degetul tau, pe cap, daca e baiat poti sa-l inveti sa vorbeasca) este super tare ca animal de casa un papagal-perus.

| XxRMRJoKeRu29xX a răspuns:

Ia-ti un caine pe ascuns si demonstreazai mamei tale ca poti sa ai grija de el si ca nu e asa rau si daca nu merge cum zicea girlOMANADEAJUTORgirl doar nu o sa te puna sa il arunci sau sa il dai la cineva da incearca prima sa ii demonstrezi ca poti avea grija de el. sper ca ti-am fost de ajutor

| CappyXD a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa-ti iei un papagal... daca zici ca nu ai voie cu pisici, hamsteri si caini.Am si eu unul si crede-ma nu e asa de plictisitor cum pare happy.

| cristinapelihaci a răspuns:

Said! un papagal sau 2, 3!happy