| Stefaniaelena1234 a întrebat:

Vreau sa ami cumpar un Labrador.Stau la curte.Cei care stiti cate ceva despre aceasta rasa as vrea sa stiu:e greu de ingrijit,cam costa vaccinarea,deparazitarea etc., e bolnavicios si ce altceva mai stiti.

2 răspunsuri:
| Snowa a răspuns:

Buna!
Si eu ma gândeam sa îmi iau un labrador deci o sa îți spun ce îmi aduc aminte despre ei happy
Labradorii sunt foarte energici si trebuie sa petreci cel puțin jumătate de ora pe zi, cel puțin! Au nevoie de mâncare de calitate, trebuie sa ai grija cat ii hrănești pot deveni obezi si pe lângă asta pot face si diabet.
Labradorii costa in jur de 300-1300 de lei, dar poate ai noroc sa găsești intr-un adăpost unul, poate ca nu e un puiuț, dar cel mai probabil stăpânul l-a abandonat pentru ca nu avea timp de el.
Vaccinurile si deparazitarea mi se pare ca vor costa la fel ca la orice câine (poți merge la un veterinar sa il întrebi sau sa cauți pe google), nu mai stiu sigur.
Am să-ți zic doar câteva boli. Pentru ca sunt câini de mărime medie-mare sunt șanse sa facă hip dysplasia, elbow dysplasia, luxating patella, epilepsie, probleme cu inima etc. (Căuta pe alt site).
Daca stai dintr-o casa/apartament mic trebuie sa petreci cel puțin o ora si jumătate pe zi ca sa nu distrugă ceva.
Nu ți-am zis chiar tot, dar sper ca te-am ajutat happy