Nu cred ca te poate angaja nimeni la varsta ta. In primul rand, nuNu poti fi angajat(a). Legea spune ca iti poti exercita dreptul la munca incepand cu varsta de 16 ani, dupa care, pana la majorat, poti fi incadrat(a) in munca numai cu jumatate de norma. Prin urmare, nu poate nimeni sa te angajeze, pentru ca ar intra sub incidenta legilor statului roman.Ar trebuii sa-ti traiesti copilaria.
De lucrat ai sa lucrezi cand cresti si ai sa te saturi. Bafta!
Pai andree presupun ca esti fata deci cred ca ai putea sa te faci reprezentant la ceva stiu eu Oriflame, Avon, Nivea... Se castiga bine daca ai clienti si primesti si cadouri mai multe informatii pe www.oriflame.ro
In ce oras? daca in gl vreau si eu {si eu am aceeasi varsta} putem sa lucram impreuna
Buna! Am aflat si eu cum poti face rost de bani (*si eu am 12 ani):ii ajuti pe parinti la unele treburi gospodaresti (la care te pricepi mai bine) si ii rogi sa te rasplateasca.Dar daca nu au posibilitate sa iti ofere bani pentru ceva timp trebuie sa ii intelegi si dupa aceea isi vor aduce aminte de ajutorul oferit si mai mult ca sigur iti da la un moment dat. Sper ca ti-am fost de ajutor. Fundita?