Iati un caine e mult mai fain si macar cu el te poti plimba afara sa te joci cu el si bonus iti apara si casa daca ai un caine sa zic cat de cat marisor nu ai probleme eu am un ciobanesc german si cand ma duc pana jos sa zic sa cumpar ceva sau din astea las usa deschisa ca n-am treaba daca intra cineva stiu ca cainele sare sa muste bine e si dresat si iti zic n-o sa regreti ca tiai luat caine decat sa-ti iei o pisica sau un papagal sau mai stiu eu ce
Eu iti recomand pisica,dar una de rasa ca sa stii ce fel de temperament are,eu am avut o pisica adoptata,nu era de rasa si mi-a facut dezastru in casa,perdea facuta draperie,flori rupte,daca stateam la bloc probabil ca-mi provoca si mai multe pagube.
Pe mine una hamsterul,papagalul,porcul de guinea,soricei,pesti etc mi se par plictisitori,la inceput vei fi entuziasmana,o data ce te-ai obisnuit nu mai e nimic special, pe cand o pisica razi de poznele ei, e iubitoare, cand vezi cat de desteapta e ramai uimita, mult mai frumos si iti va sta alaturi peste 10 ani,pe cand un animalut mic nu rezista asa mult.
Cainele are nevoie de timp liber, respectarea programului, cost mai mare, bataie de cap la inceput, pana il educi...
Gandeste-te bine!
DaRK_8670 întreabă: