| Andrei_Claudiu_1971 a întrebat:

Bună TPU vreau sa îmi iau un acvariu de 54 litri, în el vreau sa bag 8 pesti guppy 3 masculi și 5 femele, 6 molly 2 masculi și 4 femele, și 6 neon dar aici trebuie pereche adică 3 femele și 3 masculi sau 2 masculi și 4 femele?? Ce părere aveți? Au spațiu? Și ca așternut e bun pietrișul pentru plante sau trebuie un nisip special? Dau funda Ce părere aveți?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am acvariu si te pot ajuta cu niste sfaturi:
1. Nu prea iti recomand pestii guppy pentru ca se inmultesc foarte repede, iar eu cand am avut si s-au inmultit isi mancau puii.
2. Nu trebuie neaparat sa ai femele sau masculi, ci atunci cand te duci sa iti achizitionezi pestisorii mai bine intrebi persoanele de acolo ce tipuri de pesti sunt compatibili cu cei pe care vrei sa ii iei tu. Nu toti pestii se inteleg, asa ca trebuie sa fii atent la aspectul acesta si cel mai bine e sa intrebi.
3. Da, au suficient spatiu intr-un acvariu de 54 l.
4. Eu prefer pietrisul, astfel incat e mai usor sa cureti acvariu daca ai pietris. Se achizitioneaza tot de la magazinul de unde cumperi pestii.
5. Poti sa le iei si niste plantute, asa se vor simti "ca acasa". Poti sa le mai iei si niste decoratiuni...

| Andrei_Claudiu_1971 explică:

Plantele se scot din ghiveci și se plantează în pietriș?

| Andrei_Claudiu_1971 explică:

Eu m.am interesat de acești pesti și se înțeleg intre ei