Nu se ingrijesc greu dar trebuie sa ai apa statuta pentru ele si o temperatura moderata, adica sa nu varieze de la rece la cald instant.
Nu se ingrijesc greu si, in ciuda aparentelor, broscutele sunt istete si haioase!
Intra aici:
http://www.testoase.go.ro/
Costa intre 50 si 100 de lei.
Nu prea sunt fascinanti. Cineva are o veverita si e deosebita, mizerie nu fac si nici -caca- mult, cate un bobulet pe zi si sunt super distractive.
In elesteul bunicului meu sunt zeci de broscute si sunt gratuite dar treaba e ca el sta departe de tine sigur. Nu e greu sa ai o broscuta testoasa dar unele sunt foarte repide, am avut si eu, am lasat-o in fata casei cateva minute, cat luam o gustare, si dupa abia am gasit-o tocmai in spatele casei! Trebuioe sa o hranesti de cateva ori pe zi, cu frunze, pesti, etc... ( mai ales pesti, ii adora ). Trebuie sa stea intr-un mediu umed dar si pe uscat. Sper ca te-am ajutat, mult noroc cu broscuta ta!
Eu am avut una dar m-am plictisit, tot ce facea era sa stea pe piatra si sa manance. De ingrijit trebuie sai schimbi apa si de dat de mancare. Acum am un caine si o pisica.
EllyCA întreabă: