Probabil nu poate zbura din cauză că îi cad penele. Că dacă tai vârful penelor unui papagal acesta un mai poate zbura deci e logic într-un fel. Și papagalilor mei le cad penele de ceva vreme deci nu cred că e ceva grav. Totuși ar fi bine să îl duci la un veterinar ca să fi sigură.
E simplu i cad penele din cauza stresului adica il ti in galagie... Daca nu e asta inseamna ca e ranit/a si trebuie sa te duci la veterinar cat mai rapid.Succes!
Da, i se schimba penele, dar trebuie sa ai grija. sa te uiti cu atentie pe la cioc si gherute si daca are niste bubute albe sa-l duci la vetrinar, pentru ca este o boala a papagalilor si daca nu il tratezi la timp va muri asa cum s-a intamplat cu unul de al meu. deci nu iti face griji ca ii cad penele, este perfect normal
Bubuţe? Adică bubiţe sau gen? Are femela pe la picioruşe, da nu pe gheare =p~. Şi arată ca şi nişte zgârieturi.Dar femela e puiuţ, de abia o am de vreo 3 luni.
Da bubite. pai daca l-ai luat de la un magazin mai...naspa(adica daca nu sti sigur k aia nu te-au mintit) ar trebui sa il duci la veterinar, pentru ca si mie mi-au spus ca are 5 luni, dar avut cativa ani...deci asta e sfatul meu:,, du-l la veterinr'' pentru orice eventualitate
Da, dacă se simte rău da faza e că arată f bine dar e fără pene. Da mulţumesc oricum de răspuns şi aşa misa întâmplat cu un papagal. Misa spus că e pui şi de fapt era ''tatăl'' puiului. Da ăsta chiar arată ca un puişor .
Ok...ma bucur ca ti-am fost de ajutor
Hey! Si eu am avut doi papagali 8 ani si le mai cadeau penele din cand in cand, iar cineva mi-a spus ca e normal (si le schimba) funda?:d
Deniissel întreabă: