| DenissaRoxana a întrebat:

Vreau sa vad care este cel mai iubit animal de companie..cainele sau pisica? Si de ce? Cel mai frumos raspuns primeste funda, iar celalate vot.
Dupa mine, pisica este un a animal de companie perfect. Deoarece este linistita (nu latra, nu roade - dar zgaraie mobila, este usor de ingrijit etc.).
P.s: Eu am si caine si pisica, nu fac diferenta intre ele. Aceasta intrebare este doar de curiozitate + vreau sa fac un articol despre asta si am nevoie de voi happy!

8 răspunsuri:
| viotedy a răspuns:

Cainele,dar depinde si de rasa si de stapan, pentru ca e credincios. Pisica e mai parsiva.

| N0xEterniS a răspuns:

Dupa mine, cainele este cel mai bun animal de companie happy
Dintre o pisica si un caine as alege cainele.
Cand o sa cresc mai mare, as vrea sa-mi cumpar un ciobanesc german :X :X

| RainbowFade a răspuns:

Cainele e cel mai bun prieten al omului, sigur si eu as alege. Am avut sansa sa aleg dintre doi caini si doua pisici, am ales pisicile.Si regret.Nu e zi in care sa nu miroase urat sau sa fie o perdea zgariata.Dar cainele ce face? Te poti juca ori cand cu el si nu face prea multe prosti se hraneste usor si asa mai departe.Deci ...cainele.

| DenissaRoxana explică (pentru RainbowFade):

Eu am pisica si nu miroase happy desigur..nisipul trebuie curatat des si ea spalata, pieptanata, ingrijita etc.
Eu consider ca si cainele, dar si pisica sunt egali.cel putin din punctul meu de vedere. Cand ajung acasa, ma asteapta la usa si trebuie sa ma joc cu aimandoi inainte sa intru..ca daca nu, pisica imi sare in cap si cainele pe mine laughing cand ies afara trebuie sa iau si pisica, cu lesa..si asa mai departe. Intr-un cuvant, daca vii la mine in casa nu iti dai seama care este cainele si care este pisica.

| RainbowFade a răspuns (pentru DenissaRoxana):

Lool big grin

| bee142003 a răspuns:

Cainele! Imi place pentru ca e energic si vrea mereu sa se joace.

| MissKattyBlack a răspuns:

Categoric Cainele! Cu el poti intr-adevar sa te joci pe cand pisica... mi se pare cam plictisitoare chiar daca e linistita. Si este o vorba: Pisica asteapta sa orbesti ca sa iti i-a mancarea din mana. Pe cand cainele se roaga pentru tine ca sa nu mori ca sa se hraneasca si el. In fine. cainele este animalul perfect de companie!

| Balan_Catalin_1999 a răspuns:

Caine e cel mai bun, daca il iei de mic, poate sa-ti fie cel mai bun prieten, de preferat un caine gen huschi sau ciobanesc, sa ii speri pe toti!