| boboolina a întrebat:

Buna TPUlove struck maine imi iau pisica de fapt pui de pisica si as vrea daca aveti si voi sfaturi despre cum sa-l cresc si cum sa am mai bine grija de el, care e cel mai bun nisip pentru pisicibig grin si etclove struck dar fara nu-ti lua ca nu-i bine si nu stiu cebig grin...msz:*

2 răspunsuri:
| andreea_1043 a răspuns:

Am avut si eu o pisica, si sa stii ca nu este foarte greu de crescut.cand este mica trebuie sa ii incalzesti laptic.sa ii dai mereu asta este apa si mancarea ei.pe la 2-3 luni incepi sa ii dai paine, bobite de pui de pisici, si mancare gatita cu foarte putine condimente, de la 3-4 luini trebuie sa ii faci vaccine. cel mai bun nisip este "miau miau" simplu, este foarte mic si se consuma mult mai greu, si va trebui la randu ei pe la 6-7 luni sa o inveti unde sa isi faca nevoile.

| Garfy a răspuns:

Buna! In primul rand trebuie sa-i cumperi cateva obiecte absolut necesare: o litiera, castronel pentru mancare si pentru apa. Nisipul este in general bun, cam de oricare fel cumperi, dar preferabil este sa nu aiba odorizant. In rest, nu stiu ce sfaturi ti-as mai putea da. Mult succes!