anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Yorshire-ul meu plange noaptea daca nu-l iau in pat cu mine.Am incercat sa-l inchid si sa doarma in alta camera dar tot plange si trebuie sa ma duc la el si sa-l aduc la mine in camera.Cum pot sa-l dezobisnuiesc sa mai planga? Ma gandesc cum voi dormi cand va fi scoala laughing
PS: Are 7 saptamani si 2 zile, s-a obisnuit si s-a adaptat foarte bine prin casa deci nu e din cauza dorului de mama sa.

5 răspunsuri:
| vrabiuta a răspuns:

Nu dar te consid ra pe tine mama lui lasa-l putin se va acomoda daca il in chizi noaptea intr-o alta camera sau il pui sa doarma cu lat cineva in pat se va indeparta de tine si nu cred ca vrei asta e ca un copil mic vrea mereu atentie si rasfat

| zeldaxlove64 a răspuns:

Ooo..inseamna ca micutului ii e frica si nu ii place sa stea singur. cedeazalaughing si ia-l cu tine sa doarma..eu asa am facut cu al meu(al mew e dog german) si nu vroia sa doarma pe covor unde ii facusem un culcus, vroia numai in pat.parerea mea este ca micutul are nevoie de multa atentie din partea ta si de afectiune. sfatul meu este sa il lasi sa doarma cu tine.

| nooname237 a răspuns:

E foarte mic si plange ca se simte singur are nevoie de cineva langa el. la 7 saptamani si eu as plange in locul lui. macar pana la cateva luni sa stea cu tine tot timpul ca e mic si daca nu e mama langa el esti tu.

| XxDream a răspuns:

Pune-i un animalut de plus cu el sau mai multe. Asa o sa vada ca are animale langa el.

| anonim_4396 explică (pentru XxDream):

I-am pus in fiecare seara, dar se joaca putin si dupa vine iarasi plangand ca vrea cu mine in pat laughing