Daca esti o persoana careia ii plac plimbarile in aler liber,o persoana activa,vioaie, prietenoasa si plina de viata, alege un caine. Daca iti place mai mult sa stai in casa si nu prea iti plac plimbarile lungi, ia-ti o pisica.
Daca nu stai prea mult acasa din cauza scolii sau a serviciului, atunci ia-ti un hamster/papagal/pesti.
Alegerea e a ta!
Succes!
PS:sunt curioasa ce vei alege. Tine-ma la curent.
Bine mersi pentru raspuns
Alege ce anume iti place. Poate eu iti recomand asa ceva.Iti plac:http://giurgiuonline.net/poze-haioase-cu-caini-haiosi/
Bună.
Eu zic să alegi un câine. Nu degeaba se spune că e prietenul cel mai bun al omului. Pisica lasă multă păr, nu o poţi scoate afară la plimbare, etc. Important este să alegi ce îţi place ţie.
Pa-pa.
Eu as zice sa iti ei o pisica deoarece sunt foarte dragalase si ai mai putine sarcini de facut, la pisici trebuie doar sa le faci curat si sa le pui apa si mancare.Iar la caini e un pic mai greu deoarece trebuie sa te joci cu ei sa le pui apa mancare si trebuie sa ii scoti afara cel putin de vreo 4 ori pe zi.Doar atat am avut de spus bineinteles ramane la alegerea ta daca iti ei un caine s-au o pisica.
DamiPapucii întreabă: