| ValentinaI a întrebat:

Bună tuturor.Am mare nevoie de un sfat, pana voi ajunge la un medic veterinar, vă rog frumos.Am un câine Malinois în vârstă de 4 ani,nu a fost dat la monta niciodată pana acum si este ușor agresiv cu orice alt animal.Ok, problema de-abia acum apare…Am cumparat o cățelușă FOX TERRIER, aveam 4 luni cand am introdus-o in familie, spre mirarea mea, masculul a acceptat-o.In prezent are 6 luni cățelușa si deja vad semne cum ca cel mare ar dori sa se urce deja pe ea.Eu sunt conștientă ca a acceptat-o,probabil,pentru ca a simțit ca este cățea, dar când o sa o sterilizez si pe el o sa-l castrez, cum va fi oare relația dintre ei doi? Oare o va mai simtii ca pe o cățea sau risc sa o vada ca pe orice alt câine si sa o rănească?

Scuzați textul lung dar ma gandeam ca unele detalii contează!

2 răspunsuri:
| ioana748 a răspuns:

Prietenia lor nu se va modifica.

| glock17 a răspuns:

De obicei cățelele daca nu sunt date la montă, dilesc. Am si eu una, are cam 6 ani si niciodata nu a fost data la monta si incepe sa dileasca. Nu stiu cum e la caini, dar e posibil sa fie asa si la ei. Cel mai ok e sa gasesti o cale legala sa ii dai la monta pe ambii inainte de a îi steriliza. Posibil ca lipsa de cățea sa fie motivul pentru care devine agresiv, iar daca acesta e motivul, in timp poate deveni agresiv si cu tine si orice alt om.