Nu stiu daca o sa-ti placa raspunsul meu.Eu am mare experienta in cresterea si tratarea animalelor de companie, in special caini.O mare parte din vina a fost a ta, trebuia sa spui medicului despre infectia pe care o avusese. Orice organism care se lupat cu o infectie, are imunitatea scazuta iar vaccinul nu se face unui animal bolnav.Catelul avea nevoie de un consult medical, de antibiotic, nu ceai aplicat local.Vina medicului este ca nu te-a intrebat despre starea de sanatate a catelului, poate tu nu stiai ca trebuie anuntat medicul.Medicul are responsabilitatea de a te intreba, daca e deparazitat intern si extern, cum are scaunul, daca a facut febra, daca mananca, din intrebari si consult el trage concluzia daca poate fi vaccinat.Modul cum a procedat el este total lipsit de profesionalism.Ai crezut ca este o reactie a vaccinului, pe viitor sa stii, un caine nu are voie sa faca reactie la vaccin, daca face, fugi la medic cu el.Te sfatuiesc sa mergi cu catelul la o clinica veterinara, are nevoie de tratament sa-i susti imunitatea si evident de antibiotic pentru a vindeca infectia.Mare grija cand alegi medicul veterinar, intreaba, cauta recenzii.Multa sanatate catelusei. Daca doresti putem discuta mai multe in privat, poti sa-mi scrii de unde esti si cautam impreuna un cabinet veterinar care sa te poata ajuta cu adevarat.O seara frumoasa iti doresc.
Deci pentru început dacă are rana deschisă sau ceva sa nu-i mai aplici niciodata ceai pentru ca mai rau face, e doar un mit prost...
Bun, deci ai zis ca după vaccin a avut acele simptome. când am vazut ca ai scris de spune la gura cred ca stii și tu ce înseamnă, asta e un semn al turbării. Sigur i ai făcut vaccinurile la timp? La faza cu doctorii mulți sunt asa. nepăsători dar nu inteleg de ce lucrează in meseria asta dacă sunt asa. animalele ar trebui sa fie prioritatea nr 1. dar in fine. eu in locul tau as merge la mai multe clinici veterinare din oraș, sigur se va găsi un doctor care își va da interesul și eu zic sa faci asta mai repede, sa nu se agraveze sau ceva.