anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună tuturor, as dori sa cumpăr un pui de cățel beagle. In luna septembrie vom veni eu și soțul meu in concediu in Romania. De foarte mulți ani îndrăgesc rasa de căței beagle și am hotărât că este momentul potrivit pentru noi. Părinții mei locuiesc în Galați și părinții soțului in Severin, cunoașteți cumva în împrejurimile acestor două zone crescători privați de căței beagle? Mulțumim frumos pentru eventualele răspunsuri

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu stiu unde locuiti in straintate, dar va sfatuiesc sa va interesati de legile locale, cu privire la aducerea animaleor din alte tari in tara respectiva, ca unii impun ca animalutul sa stea in carantina 3 sau 6 luni si multe din animalute nu rezista, se imbolnavesc sau mor.

Am prieteni care au incercat sa-si ia cainele si pisica in Australia si carantina a fost impusa 3 luni in UK si 3 luni in Australia. Cainele de rasa, doar de 3 ani, perfect sanatos inainte sa-l duca in carantina, a murit in carantina dupa 4 luni. Pisica a fost grav afectata cu depresie, ca atunci cand au adus-o acasa dupa 6 luni, era o slabateca si a mai trait cativa ani dar nu a mai fost pisica plina d eviata si jucausa care era inainte, ci o salbaticiune trista si ascunsa, prin fundul subpaturilor.

| Efteme_Georgiana_1996 a răspuns (pentru Violleta2022):

Locuim in Germania și călătorim cu mașina personală, ne-am interesat de regulile de la vama. Mulțumim frumos pentru gânduri

| dullcat a răspuns:

Buna.Sper ca nu te superi ca intreb, dar ce se va intampla cu catelul cand se termina concediul vostru? Parintii tai sau ai lui sunt destul de intelegatori fata de ce presupune cresterea unui catel de rasa? Sau planuiti sa il luati cu voi?

Te sfatuiesc sa nu cumperi de pe internet de la romani care numai cu asta traiesc si chinuie suflete pentru bani.Luati in considerare sa verificati si adaposturile de animale, ai fi surprinsa sa vezi cate animalute de rasa sfarsesc pe acolo.

| Efteme_Georgiana_1996 a răspuns (pentru dullcat):

Plănuim sa luăm cățelul cu noi. Mulțumim și de sfat

| Efteme_Georgiana_1996 a răspuns (pentru dullcat):

Plănuim sa îl luăm cu noi