Buna, eu te sfatuiesc sa NU iti iei animal de la petshop, citeste aici motivele: http://www.romaniatv.net/......09806.html Adopta un animalut al strazii daca vrei sa faci un bine sau macar ia-l de la cineva cunoscut, ori daca iti permiti cumpara-l de la o crescatorie avizata, sa aiba pedigree. In ceea ce priveste animalul, este alegerea ta; tu stii cel mai bine in compania cui ai vrea sa iti petreci timpul. Tine cont ca un catel trebuie scos afara de cateva ori pe zi si este mai energic, in timp ce majoritatea pisicilor pot dormi aproape toata ziua. Trebuie sa te gandesti si la cheltuieli, un caine ajunge mult mai scump de intretinut decat o pisica. Si nu in ultimul rand, trebuie sa ai in vedere caracterul lor: "cainele are stapan, pisica are sclav" (adica ea e sefa, nu te astepta sa fie la fel de docila precum un caine). Orice ai alege, nu uita sa il vaccinezi si sa ii oferi hrana de calitate (fara Whiskas / Pedigree, ci de preferat Royal Canin, Purina etc). Daca vrei un animalut mic, gen hamster, peste sau broasca testoasa, trebuie sa te pregatesti sufleteste pentru ideea ca are o viata destul de scurta. Succes si sa ai grija de el, orice ar fi! :)
Iti sugerez sa iti cumperi un hamster. E la un pret modest, nu mananca mult si nici prea multa mizerie nu face, doar schimbi talasul si aia e.
Buna. Eu am un catel, un pisic si un hamster. Eu ti-as sugera oricare dintre acestea. Dar si o iguana e o idee buna, le ador, dar sunt greu de intretinut. Sper ca te-am ajutat. c;
In mod categoric iti place un animalut mai mult decat altul. Numai ca eu am impresia ca vrei sa-ti cumperi un animalut doar ca sa fii in trend cu prietenii. Trebuie sa stii ca atunci cand iei un animalut iei de fapt un sufletel care are nevoie permanent de dragostea si atentia ta si nu vei putea sa-l abandonezi la un moment dat, cand te vei plictisi de el.
Eu iti recomand un porcusor de guineea.ca alegere buna poti sa iei o razatoare sau un papagal.eu tiam sugerat o optiune porcusorul de guineea are avantaje bune si are doar doua dezavantaje care nu-s deranjate. daca nu vrei porcusor poti saiei papagal,hamster,sinsila sau cum se scrie,iepure dihor, soricei, sobolani, veverita degu, arici sau gerbilii
Catwomen123456 întreabă:
Maria258 întreabă: