Ii spui parintilor ca este mic si nu poate sta pe frigul asta afara... fundita?
Va fi mai greu daca stai la bloc pentru ca parintii tai sunt obositi si nu vor sa curete dupa animalul tau. Dar daca sunt iubitori de animale incearca sa le demonstrezicat de mult inseamna asta pentru tine si cat de responsabila esti(ar fi draguta sa le pregatesti o masa), nu ceva sofisticat, trebuie numai sa inteleaga cat de mult ii iubesti si ii respecti! Sper ca te-am ajutat. Funda?
Buna, in primul rand ma numesc elena si eu am avut aceeasi problema! Sub nici o forma ai mei nu acceptau ideea de un animal in casa! Eu am incercat sa-i rog zile in sir fara nici un raspuns pozitiv...vazand ca asta nu da roade am adoptat o alta strategie citeam pe net sau din revsite chestii despre animle si am aflat ca un animal de companie te poate face mai responsabil si un copil pote deveni mult mai responsabil avand un animal de casa le-am citit respectivul articol si nu prea pareu interesati.Am inceput sa le arat ca sunt destul de responsabila sa pot avea un animalde companie in cazul meu (un catel) facem curat chestii din astea ducem gunoiul. Le-am explcat cautand cuvinetele cele mai calde ca imi doresc cu adevart un catel si ca sunt gata sa dau orce in schimb.Tratatul a mers spunadu-le asta le-am promis ca voi invata mai bine si voi deveni mai responsabila! Evident in primele saptamani mama decteorii imi vedea ctelul ii gasea cate un defetc ca lasa par sau mai stiu eu ce alte chestii... dar nu m-au descurajat ba din contra incercam sa fac totul cat mai bine sa nu mai aiba mtive sa zica ceva.Si acum dupa 8 luni il indragesc si ei si il iubesc a devenit parte din familie.
Vei vedea ca daca chiar iti doresti un "pet" il vei avea! gandeste-te la solutii! Eu asa am facut! iti urez succes si sper sa iti gasesti un "pet"
Te inteleg : pantalooni dar.si eu am vrut o pisicuta si am aduso acasa era de la o colega de-a mea era sanatoasa si nu avea purici pentru ca nu o mai luam eu atunci nera ziua colegei mele (cea de la are aveam pisica si am aduso acasa. dar mama sa acomodat cu ea si chiar ii place acum pentru ca o hraneste tot timpul si e buan cu ea asa ca in toate diminetzile pisica cand vede ca ma e treaza vine la ea si toarce si se linguseste pe langa ea. funda? asa ca. poti sa iti iei ce animal vrei tu...se va acomoda cu el
iuliaiulia întreabă: