anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor happy. De cativa ani am adoptat un maidanez, S(h)oset(z)el care acum este regele cartierului. Toate bune si frumoase pana cand am mai adoptat o pisicuta zilele trecute, pe S(h)ari. Ciudat este ca el pana acum nu a atacat femele, dar pe asta mica o ciufuleste mereu. Exista vreo explicatie? Gelozie sper ca nu e, pentru. ca le acord aceeasi atentie...

3 răspunsuri:
| TeoIonela a răspuns:

Sau poate este? Poate pentru ca Sari a pasit "neinvitata" pe teritoriul lui Sosetel? Daca spui ca ai cainele de cativa ani, iar pisicuta doar de cateva zile... poate e vorba de teritoriu.Sosetel s-a obisnuit in noua lui casa iar acum cand are un musafir nepoftit(pentru el)nu cred ca este chiar roz situatia.Parerea mea! Dar, ca sa o dam in gluma sau sa impacam si capra si varza, vrei sa-ti dau si soriceii mei? Sa formezi un lant al slabiciunilorlaughingGlumeam.Pa-pa.

| mada_9093 a răspuns:

Buna! de obicei un caine se poate intelege daca au crescut de mici impreuna. In cazul tau e mai complicat dar totusi poti sa inceci sa ii acorzi cainelui mai multa atentie ca poate e gelos. eu sper sa gasestio solutie.
si sa stii ca te admir happy

| miamouse a răspuns:

Cert este ca pisicile si cainii nu s-au inteles niciodata prea bine...Gelozie nu cred ca e, poate doar faptul ca este extrem de enrvant ca, dupa ce ai fost singur cu stapanul tau cativa ani, sa vina o pisica miorlaita care se da bine pe langa stapan si toarce la fiecare mangaiere pe care o primeste big grin Ceva de genul acesta gandeste cainele tau banuiesc
P. S. : Nu am nimic cu pisicile, ba chiar detin 3 big grin