| nuamnuvreau a întrebat:

De curand mi-am facut un cont pe un site super.Am nevoie de niste voturi de la voi, pentru pufosul meu motan "blond" (si pentru.premiu,ce-i drept). http://www.animalut.net/user/coolpisi.html este link-ul. Multumesc mult pentru ca ati trecut pe aici!

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Mda.big grin ti-am dat click... dar fii atent ca aceasta postare este un spam si poti fii suspendatstraight face sunt useri care au patit`o...Bafta oricumwinking big grin

11 răspunsuri:
| Gabry a răspuns:

Te-am votathappy

| nickname.a.plecat.de.pe.tpu a răspuns:

Ok, te-am votat. Succes in continuare happy

| Milk Swan a răspuns:

Scuze ca iti ocup spatiul, mary99, dar, ma poti vota si pe mine, ca eu te-am votat, si te voi vota in fiecare zi, cum in fiecare zi stau cam 4 ore la calculator...

| M4RK a răspuns:

Poti fi suspendat daca faci reclama la site ala

| M4RK a răspuns:

Si oricum nu te deranja ca sa faci intre 1500-2000 de voturi ca sa castigi ca nu castigi nimic si eu am avut cont aici happy

| Miяu a răspuns:

Te-am votatwinkingwinking succes in continuare

| Rizer a răspuns:

Team votat si eu!

| mada. a răspuns:

Te; am votat si eu:p

| nuamnuvreau explică:

Multumesc mult pentru cei care au raspuns sau vor raspunde.Multumesc si pentru. sfat, daca se intampla, asta e, mi-a facut placere!

| taylor a răspuns:

Te-am votathappy

| andreea_7415 a răspuns:

Am avut si eu cont iti spun eu din experienta nu ai cum sa castigi se spune ca trebuie sa ajungi la 2000 de voturi(lei) am avut un prieten cu 2050 de voturi si la eliminat ca nuh ce vot cu bomba deci nu ai sperante eu te votez dar iti spun ca nu se castiga - raspuns-