Salut, eu am un labrador. Sunt nişte câini uşor de întreținut, nu lasă păr, plus că sunt foarte jucăuşi şi calmi. De asemenea, sunt uşor de dresat şi te asigur că nu-ți vor face probleme.
Chestia e că trebuie plimbați şi au nevoie de multă activitate. Bunicii mei au o casă de vacanță pe Ceahlău şi aproape în fiecare vară mergem acolo, cu cățelul nu am nici un stres, îți recomand să-ți iei unul.
Pai casa de vacanta inseamna ca te duci acolo din cand in cand. Ce face animalul cand nu esti acolo?
La o casă de vacanță nu lași acolo animalul singur.
Așa că iei unul ce poți să îl iei cu tine în oraș.
Adopti un animalut, sunt destule care plang prin adaposturi.
Daca mergi doar ocazional la acea casa mai bine nu iti iei.
Nici caine, nici pisica, mai ales ca e casa de vacanta, cine are grija de el.Animalele au nevoie de atentie, nu sa fie lasate singure.
Nu ai cum sa lasi niciun dintre cele doua animale singure.
Pisica este un animal independent, o sa plece fara sa se uite inapoi.
Cainele este un animal dependent, o sa se imbolnaveasca psihic.
Mai bine i-ati niste gaini, mananci si niste oua bio si nici nu prea iti pierzi timpul cu ele.
Salut, eu am un labrador. Sunt nişte câini uşor de întreținut, nu lasă păr, plus că sunt foarte jucăuşi şi calmi. De asemenea, sunt uşor de dresat şi te asigur că nu-ți vor face probleme.
Chestia e că trebuie plimbați şi au nevoie de multă activitate. Bunicii mei au o casă de vacanță pe Ceahlău şi aproape în fiecare vară mergem acolo, cu cățelul nu am nici un stres, îți recomand să-ți iei unul. Am uitat să precizez că dacă-l laşi acolo nu merită să-ți iei şi să-l chinui legându-l în lanț sau abandonându-l acolo.