Am zărit întrebarea ta(nu am un răspuns pentru ea), însă ne-am mai întâlnit la alte întrebări și nu pot trece așa mai departe fără a-ți ura și eu sănătate și noroc pentru noul an ce va să vină.
Cat de dragut din partea ta! E o surpriza chiar placuta! Iti multumesc foarte mult! :*
Sall! cred ca atata trebuie ca doara nu ii faci palat ii ajunge dar trebuie sa il speli sa il aranjezi daca vrei sa il scoti in oras in lesa! pentru a atreage fete
Daca e baiat nu le v-a ataca pe niciuna din cele 2.mai degraba ar trebui sa se certe ele 2 da e bine daca n-o fac daca are o cusca mare, apa si mancare ii e de-ajuns
Sarbatori Fericite si tie si daca spui ca ai spatiu poti sa-i faci un cotet si ii ajunge
Eu iti zic sa iei unul deoarece este cel mai bun prieten. Si este si cel mai destept. Poate fi dresat. Cauta pe net documentare despre ei sa vezi ce caini minunati sunt. Se intelege bine si cu alti caini nu ai nici o problema. Il poti tine afara cand are deja 1-2 ani, pana atuncea trebuie in casa. Succes!