Buna.eu una sunt chiar de acord
Macar voi puteti ajuta niste sarmane animale
Si obiecte....ma rog
Sunt de acor
Sunt total de acord d-ce toate animalele ar trebui sa aiba o casa si pe cineva care sa le ofere toata dragostea lor
Desigur,sunt de acord si ar trebui sa trimiti un mesaj la ''Contact'' cu propunerea ta si linkul cu intrebarea ca sa se vada raspunsurile noastre
Buna bitsyboom111,
O categorie pe TPU? Exista destul de multe site-uri care ofera aceasta posibilitate. Desi e o idee buna, eu nu cred ca cei de la TPU ar fi de acord cu infiintarea acestei categorii. Acest site se ocupa de problemele noastre, nu de vanzari-cumparari si reclame sau SPAM.
Asta e ce cred eu. Repet, e o idee buna. Cat despre adoptiile de animale, s-ar putea face foarte simplu un noua postare la "Cauze nobile". Eu cel putin am scris un e-mail Ralucai, pe care am rugat-o sa posteze un topic la Cauze nobile de site-ul adoptiicaini si se pare ca nu a acceptat.
Pa, pa
Draga oana,intr-adevar, exista multe site-uri de acest gen dar ar trebui ca si TPU sa o categorie deoarece sunt multi oameni pe acest blog care vor sa cumpere, sa vanda sau sa adopte un sufletzel care sa fie langa cineva drag care sa le iubeasca si sa le ofere caldura si conditii de viata.cred ca orcui i s-a intamplat sa gaseasca pe strada un puiut de pisica sau de catel necajit, bolnav si dornic de un camin.multi dintre voi v-ati simtit neputinciosi cand i-ati vazut in ce hal erau.nu le-ati putut lua fiindca nu ati avut posibilitatea sa-i cresteti sau pur si simplu nu va place sa le cresteti.cine stie ce s-a intamplat cu aceste fiinte nevinovate.noi le putem salva! cum? prin ingrijirea lor si darul iubirii! asa ii rog din suflet pe cei de la TPU sa infiinteze aceasta categorie! salvati animalele!
Florennce întreabă:
oanecorleone întreabă: