anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt din Iasi.
Puteti sa ma ajuti cu cateva informații... va rog?
Unde as putea gasi un puiut de British la un pret mai accesibil in ideea in care statutul financiar nu imi premite achiziționarea unui puiut cu pretul cuprins intre 1200-1500 lei.
Am primit un puiut cadou cand eram micuță ( 7 anisori ) insa s-a stins din viata acum ceva timp fiind batrana sad de ce nu traiesc vesnic oare?
Mi-as dori un puiut identic pentru a-mi aminti de Katy" inca nu constientizez faptul ca am pierdut-o si lucru asta se va mai repeta in 10 ani si ii destul de trist daca ma intelelgeti happy.
Constientizez ca un alt puiut nu o va putea inlocui, avand in vedere ca pisicutele, la randul lor au caractere diferte, insa imi este atat de urat fara ea.
Mi-au ramas toate lucrusoarele ei...
Va rog, cine ma poate ajuta cu cateva informatii sa imi scrie in privat daca gasesc un puiut la un pret mai mic.
Voi vedea cum ma voi descurca si ii voi da banutii proprietarului desi nu cred ca sunt sanse prea mari sa gasesti un asemenea pui aproape "moca" cum se spune dar eu, totusi incerc.
Am mai cautat in alte parti insa aceste grupulete au ramas singurele mele sanse rolling on the floor.
Va mulțumesc!
Va doresc o seara placuta in continuare!

Răspuns Câştigător
| Felys a răspuns:

Cauta o pisicuta frumoasa oarecare, nu de rasa, faci si un bine si e si moca.Nu vad rostul in a da o caruta de bani pe o pisica doar pentru ca are o anume rasa, la caini mai merge dar la pisici nu prea vad mari deosebiri