Ia-i pe rand. Convinge-o intai pe mama, e bine sa ai un aliat impreuna cu care sa-l poti convinge pe tata. Daca va puneti doua femei pe capul lui, pana la urma va ceda si el
Bună!
daca stai la apartament va fi cam greu să îi convingi, dar totuşi, cred că merită în continuare să încerci.acum,că eşti şi mai mare şi mai responsabilă decât erai atunci,nu o să trebuiască ca ei (părinţii)să se mai ocupe de animăluţul /animăluţele tău/tale.
spune-le şi lor asta! spune-le că tu te vei ocupa de tot,şi că eşti responsabilă. apoi,poţi să le mai spui că, eşti singură şi te plictiseşti.un prieten bun, ca un căţeluş, ar fi excelent.
"A zis ca mai degraba mi-ar lua un iPad, doua iPhone-uri decat un caine".Hmm...un câine (după părerea mea)ar fi mai drăguţ decât un telefon care, după câţiva ani se strică sau te plictiseşti de el.de un amic nu te plictiseşti niciodată.
şi în plus, o să îţi poţi ocupa timpul.şi nu o să mai stai aşa de mult la pc.(pentru majoritatea părinţilor, ar fi o mare bucurie ).
încearcă să îi convingi cu lucrurile astea.
Mult succes!
Le-am spus asta ceva timp in urma
Promite-le ca la scoala vei fi si mai buna, ca n-o sa le mai ceri nimica daca iti cumpara..chesti de astea...
Daca ti-am fost de ajutor funda plz!
biencutza_5297 întreabă: